Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-07 00:59 e.gergo realmadrid.com
Kroos: „Rodrygo nagyon jól játszik a korához képest” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 06 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-0

A Galatasaray elleni győzelem után Toni Kroos és Dani Carvajal is nyilatkoztak.

Toni Kroos

A meccs és Rodrygo
„Voltak már jó meccseink a szezon során, és ez is közéjük tartozik. A szurkolók boldogan mehetnek haza ezután, mint a Leganés elleni meccsnél. Három gólt szereztünk tizenöt perc alatt. Rodrygo nem csak ma, hanem az utóbbi meccseken úgy általában is jól játszott. Még cs tizennyolc éves, de máris segíti a csapatot. A korához képest nagyon jól játszik. A csapatnak szüksége van a gólokra, és ő is meg tudja ezt adni nekünk. Nem is veszti el olyan könnyen a labdát, ami szintén fontos a csapatnak”.

Valverde
„Mindenki számít, aki játszik, Casemiro és Modric is… Valverde is segít nekem a pályán. Nagyon jól végzi a munkáját, pedig ő is nagyon fiatal. Valverde szurkoló vagyok én is”.

Bale idő előtt ment haza a múltkor a stadionból
„Van erre egy belső szabályzatunk az öltözőben. Azok a játékosok, akik nincsenek benne a szűkített keretben a meccseken, elmehetnek a lefújás előtt 10-15 perccel. Nincsen ezzel semmi probléma”.

Dani Carvajal

A csapat fejlődik
„Ez volt az egyik legjobb meccsünk. A csapat nagyon összetett teljesítményt nyújtott az egész meccsen át, és remekül is kezdtünk ma. A legutóbbi válogatott szünet óta csak egy gólt kaptunk, és a csapat felfelé ívelő pályán van”.

Ambíció
„Mindenki áldozatokat hozott a meccsen, és mindenki koncentrált a feladatára. Sokat futottunk, és mikor nem volt nálunk a labda, segítettünk egymásnak. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és akkor csak nagyon kevesen tudnak legyőzni minket. Folytatnunk kell a munkát, futnunk kell és keresnünk kell a gólokat. Tisztelnünk kell az ellenfeleinket is, ez létfontosságú a labdarúgásban”.

Továbbjutás a csoportból
„Tudtuk, hogy milyen fontos lesz ez a meccs. Ha tovább akarunk jutni a következő körbe, akkor ma győznünk kellett. Két mérkőzésünk van hátra a csoportkörben, és ha a PSG-t legyőzzük, akkor matematikailag is be lesz biztosítva a továbbjutásunk. Próbálunk majd erre törekedni a PSG ellen, de azelőtt még vannak meccseink, és most csak az Eibar elllenire gondolunk”.

Benzema
„Az egyik oszlopos tagja a Real Madridnak, és biztos vagyok benne, hogy tovább fogja növelni a góljainak számát a csapatban. Gratulálok neki az ötven Bajnokok Ligája gólhoz, mert fantasztikus játékos”.

Rodrygo
„Remekül játszik, nagyszerű meccse volt ma, mesterhármast szerzett és egy gólpasszt is adott. Megérdemelte ezt. Ma láttuk az eddigi legjobb teljesítményét nálunk, de nem lepődtem meg rajta, mert minden edzésen látom, ahogyan dolgozik. Fantasztikus srác. Ma jól mentek a dolgok, és hatalmas potenciál van benne. Gratulálok neki a mai teljesítményéhez”.

Barcelona
„A Real Madrid és a Barcelona is megköveteli a magas szintű teljesítményt. A bajnokságban az élen vagyunk mindketten, és a Bajnokok Ligájában is alakul a továbbjutás. Minden csapatnak vannak rosszabb időszakai, a végén viszont csak az számít, hogy versenyben legyünk és harcolhassunk minden lehetséges trófeáért”.

Bale távozásának esetéről őt is kifaggatták
„Az ügyet az edző lezárta a sajtótájékoztatón. A belső szabályzat megengedi a korábbi hazamenetelt. Senkinek nem szabad megkérdőjeleznie Bale-t és James-t. Ha nem vagyok keretben, szerintem rendben van, ha a lefújás előtt tíz perccel elindulok a stadionból. Senki nem szegett szabályt, és a játékosok elkötelezettségét nem lehet megkérdőjelezni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend