Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-07 08:09 Tromposch Ádám madridom.hu
Segíts egy jó ügyet, és legyen tiéd egy Raúl által dedikált Real Madrid-mez! Egyéb hírek

Mindenkinek vannak álmai. Nekem az egyik idén tavasszal teljesült, és nagy örömmel segítek az Amigos Alapítványnak, hogy ők sok-sok beteg gyerek álmának elérését tegyék könnyebbé.

Gyerekkoromban nagyon hamar egyértelművé vált, hogy a foci, és leginkább egy klub, egy játékos szeretete határozza majd meg az életemet. Amikor először láttam Raúl Gonzálezt a Real Madridban játszani, már a televízió előtt sem volt kérdéses, hogy eldőlt a sorsom, abban a pillanatban Real Madrid-szurkoló lettem.

Ez az évek során fanatizmussá vált, és felnőtt fejjel is megszállottan követem Raúl minden megmozdulását. Példakép. Talán ez a legjobb szó rá, játékosként és emberileg egyaránt. Az álmom persze mindig az volt, hogy egyszer láthassam őt élőben, Madridban, ami 2010-ben a szüleimnek hála meg is valósult.

Támogasd az Alapítványt, és nyerd meg a mezt!

De az ember mindig új álmokat tűz ki maga elé. Nekem az új cél az volt, hogy egyszer találkozhassak is Raúllal. Az élet és sok szerencse úgy hozta, hogy ez idén év elején megvalósult, beteljesült az álmom, a pillanatot megragadva aláírattam vele két mezt.

Már akkor tudtam, hogy az egyik meznek igazán jó célt kell szolgálnia. Mert mindenkinek van egy álma. A gyerekeknek pedig még sok-sok álma vár megvalósításra. A kórházban fekvő beteg gyerekek talán kicsit hátrányból indulnak, hiszen kell nekik a bátorítás, kell melléjük valaki, aki tartja bennük a lelket, aki kiragadja őket a kórházi környezetből, és segít, hogy merjenek álmodni. Az Amigos Alapítvány ilyen csapat, pont ebben segítenek, miközben fejlesztik, és jókedvre derítik a gyerekeket. Példaképek. Nem volt kérdés, hogy éppen ezért őket támogatom ezzel a számomra mindennél többet érő ereklyével. Az én álmom megvalósult, itt az ideje, hogy tegyünk a gyerekek álmaiért is.

Ha Ti is támogatjátok az ügyet, akkor már ezer forint is sokat érhet, amivel persze esélyetek nyílik arra is, hogy ezt a számomra mindennél többet érő bekeretezett mezt hazavigyétek (a sorsoláson akkor vesztek részt, ha a „névtelen maradok” négyzetet NEM pipáljátok be). Minden apró részletet ide kattintva megtaláltok, ám a lényeg a támogatás, segítsünk, hogy az álmom tényleg jó ügyet szolgálhasson, lépjük túl a megálmodott 307.000 Ft-os célt.

Ide kattintva tudod támogatni az Alapítványt, és persze minden pontos részletet megtalálsz.

Amennyiben nem tölt be a fent linkelt weboldal, kérjük próbálkozz később, hiszen az érdeklődés mértékének függvényében előfordulhat, hogy a rendszer ideiglenesen túlterhelődik.

Tegyünk együtt azért, hogy egyszer minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo!

A mezt a kampány és a beteg gyerekek támogatásáért a Képmalom keretezte: www.kepmalom.hu

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend