2019-11-08 08:45 Tromposch Ádám as.com
Rodrygo visszautasította a Liverpoolt mielőtt Madridba szerződött Egyéb hírek

A játékos korábbi edzője mesélte el, hogy az Anfieldről igen élénk érdeklődés volt a brazil játékos iránt.

Rodrygo most a Real Madrid-szurkolók egyik kedvence, ám ez könnyen alakulhatott volna másképp is, hiszen korábban a Liverpool figyelmét is felkeltette a tehetsége. A korábbi Manchester City játékos, Elano, aki a Santosban megadta a lehetőséget Rodrygonak, most egy ESPN-nek adott interjúban beszélt arról, hogy lett volna esélye a brazilnak a Liverpoolba igazolni.

“Még az egyik utánpótlás csapatban játszott, amikor a Liverpool érdeklődött iránta. Szerették volna leigazolni őt, azonban úgy gondoltuk, hogy kicsit alacsony az ajánlat. Azután jött a Real Madrid ajánlata, beszéltem a klubbal és azt mondtam, hogy ez mindenkinek jó lehetőség lehet.”

Elano jelenleg az Inter de Limeira együttesét irányítja, és azt mondja, hogy Rodrygo tehetsége egyértelmű volt: “Már fiatalabb korában is tisztán látszott, hogy igazi tehetség. Remekül trükközött, jó megmozdulásai voltak, csak idő kérdése volt, hogy mikor mutatkozhat be a Santos felnőtt csapatában.”

A 38 éves edző hozzátette: “Rodrygotól már a karrierje elejétől sokat várnak, és még mindig sokat kell tanulnia.” Elano még arról is beszélt, hogy a brazil játékos édesapjának nagy szerepe van fia fejlődésében a pályán, és azon kívül is, hiszen nagyon jó hatással van rá. A Galatasaray ellen mesterhármast jegyző Rodrygo az előttünk álló hétvégén a ligában bizonyíthat, amikor a csapat az Eibar vendége lesz.

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend