Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-08 08:57 Tromposch Ádám as.com
Zidane és Mourinho hétfőn Svájcban találkoznak Egyéb hírek

Nyon lesz a helyszíne az UEFA elit edzői fórumának, ahová a legnagyobb topcsapatok irányítói kaptak meghívást.

Zidane és Mourinho az elmúlt hetek pletykái után most szemtől szembe is találkozhatnak, így akár meg is beszélhetik, hogy a jelenleg szabadúszó portugál tényleg pályázik-e a francia mester padjára. Az UEFA minden évben megrendezi ezt a fórumot, és már publikussá is tették a meghívottak listáját:

Jürgen Klopp (Liverpool), Maurizio Sarri (Juventus), Zidane (Real Madrid), Guardiola (Manchester City), Ancelotti (Napoli), Tuchel (Paris Saint-Germain), Erik ten Hag (Ajax), Unai Emery (Arsenal FC), Sérgio Conceição (FC Porto), Solskjær (Manchester United), Paulo Fonseca (AS Roma), Rudi Garcia (Olympique Lyon), José Mourinho, Massimiliano Allegri és Mircea Lucescu.

A 15 meghívott a találkozást követően konferenciákon és megbeszéléseken vesz részt, ahol a jövő projektjeiről lesz szó. Természetesen a hivatalos pontokon túl mindig vannak érdekességek, ilyen Zidane és Mourinho találkozása, illetve Klopp és Guardiola is készülhet, hiszen az esemény előtt vasárnap Liverpool – Manchester City rangadót rendeznek a PL-ben. Persze biztos lesz mit megbeszélnie Mourinhónak és Pepnek is…

A portugál, aki most bárkivel tárgyalhat, korábban a Bayern München háza táján került szóba, de azt is elmondta már, hogy nem lenne gondja azzal, ha újra a Real Madridot kellene irányítania. Az UEFA előzetesen megadott listája persze nem azt jelenti, hogy mindenki ott is lesz, lehetnek még változások az utolsó pillanatokban.

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend