Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Talán az első félidő volt a legjobb, mióta visszatértem”
2019-11-09 23:01 Tromposch Ádám realmadrid.com
Zidane: “Talán az első félidő volt a legjobb, mióta visszatértem” Spanyol Bajnokság

A Real Madrid újabb remek sikert aratott, ezúttal az Eibar vendégeként nyert Zidane csapata 4-0-ra. A mester a lefújás után értékelte a látottakat.

Zidane:

“Nagyon boldog vagyok. Az a legfontosabb, hogy a meccs elejétől beleadtunk mindent. Mindezt egy nehéz helyszínen, egy jó ellenfél ellen csináltuk meg. Az első félidő remek volt, és igazán örülünk a sikernek. Nem sok minden változott. A Mallorca elleni vereség után csak arra gondoltunk, hogy még keményebben kell dolgoznunk. Ma ezt megtettük, és végig hittünk a képességeinkben.”

“Ezt most már zsinórban 5 kapott gól nélkül mérkőzés. Talán ez az első félidő volt a legjobb mióta visszatértem, de a Galatasaray ellen is jó munkát végeztünk. Képesek vagyunk megállítani az ellenfeleket, és a labdával is jól bánunk már. Örülünk a teljesítményünknek.”

Védekezés

“A védekezés mindennek az alapja, és mindenki megteszi a magáét. Nem csak Thibaut és a védelem… Benzema, Hazard, Lucas, mindannyian megteszik a magukét. Így kell tovább haladnunk.”

Tizenhárom gólszerző

“Mindenki miatt boldog vagyok, mert mindenki tudja, hogy hasznos a csapat számára. Valverdének hiányzott már a gól, ezért boldog vagyok miatt és a Real Madrid miatt is.”

Változtatások a kezdőben

“Volt kettő vagy három változtatás, azok, akik beálltak, egészen kiváló teljesítményt nyújtottak. Mindenki nagyon koncentrált, amikor pedig eljön a lehetőség, akkor élnek vele. 25 játékosom van, és mindegyikükre szükségem van. Egy edző számára az a legjobb, ha azt látja, hogy minden játékosa tökéletesen koncentrál. Mindenki egészen magas minőséget képvisel, ezt pedig ma is bizonyították.”

Valverde

“Nagyon jó játékos, fiatal, és sokat akar tenni a csapatért. Nagyon örülök, hogy gólt lő, igazán jó rúgótechnikája van.”

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend