2019-11-09 23:19 Tromposch Ádám realmadrid.com
Valverde: “Őszintén mondom, ez életem egyik legboldogabb napja” Spanyol Bajnokság

Az Eibar ellen 4-0-ra nyert a Real Madrid, Valverde pedig megszerezte első gólját a csapatban, így érthetően nagyon elégedetten nyilatkozott a meccs után.

Valverde:

“Őszintén mondom, ez életem egyik legboldogabb napja. Az elmúlt meccseken már nagyon meg akartam szerezni ezt a gólt, szerettem volna, ha kicsit különleges lenne. Modric remek passzt adott, azonban a legfontosabb dolog így is persze a győzelem, ezzel emelt fővel mehetünk a válogatott szünetre.”

“Amikor betaláltam, akkor a körülöttem lévő emberekre gondoltam, azokra, akik mellettem állnak. A családom, a barátnőm, ők azok, akik a jó és a rossz időkben is velem vannak. Ezt a gólt nekik ajánlom. Modric mondott a gól után valami vicceset, de ezt most nem ismételhetem meg. Viccelődött és azt mondta, hogy végre belőttem. Köszönöm neki a passzt, és szeretném megköszönni az egész csapat bizalmát.”

“Csapatmunka, hogy öt meccs óta nem kaptunk gólt, azonban meg kell köszönnünk Courtoisnak is, hiszen végső soron leghátul minden rajta múlik. Mindig mindent megteszünk, amit tudunk, hogy elkerüljük a gólt, futunk, hajtunk, így próbálunk biztosítani hátul.”

“Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Rájuk erőltettük az akaratunkat, és kihoztuk a legtöbbet a meccsből. Amikor betalálsz, minden megváltozik, most a legtöbbet hoztuk ki ebből.”

Courtois:

“Nem gondolom, hogy eddig olyan rosszul játszottunk volna, ahogy az emberek mondják. Jól játszottunk a Betis ellen is, de nem jött a gól. Ma is jól teljesítettünk, és figyeltünk a részletekre, betartottunk mindent, amit az edzőnk kért tőlünk.”

“A Real Madrid mindig a végsőkig küzd a címekért, most is ezt szeretnénk tenni. Fontos volt a válogatott szünet előtti siker. Kár, hogy pont most jön, amikor ilyen jó formában vagyunk, de itt az idő, hogy a hazánk válogatottjában bizonyítsunk.”

“Sosem kételkedtem magamban, de az emberek máshogy látnak, amikor gólokat kapsz. Ezt mindig így éreztem. Folyamatosan keményen dolgozom, hogy segítsek a csapatnak, és fejlődjön a játékom.”

“Hazard jó meccset hozott. A statisztikát böngészve nincs a neve mellett gól, vagy gólpassz, de néha nem csak erre van szükség. Ma négyet lőttünk, és nyertünk, biztos vagyok benne, hogy ő is gólt akart lőni, de tudom, hogy neki is eljön az ideje.”

“Jól kijövök Fedével, ő egy remek játékos. Biztos vagyok benne, hogy még legalább 15 évig itt lesz. Segít a csapatnak védekezésben és támadásban is. Sokat harcol, és jól lő. Ma meglőtte az első gólját a csapatban, és az edzéseken ő az egyik legveszélyesebb lövő. Remélhetőleg továbbra is lő majd távolról párat, mert erre nagy szükségünk van.”

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend