2019-11-11 11:12 Tromposch Ádám realmadrid.com
Beindult a gólgyártás – 10 gól 2 meccsen Érdekességek, statisztikák

Zidane csapata elég erőse hetet tudhat maga mögött, hiszen a Galatasarayt 6-0-ra, az Eibart 4-0-ra győzte le a Real Madrid.

Ha az eddigi meccsek nem is, azért a Real Madrid elmúlt 2 találkozója igazán remekül sikerült, és nem csak a győzelem, hanem a gólok is jöttek. A múlt héten előbb a Bernabéuban a Galatasarayt ütötte ki a csapat 6-0-ra a Bajnokok Ligájában, majd a hétvégén a bajnokságban sem állt le, és győzte le az Eibart 4-0-ra. Zidane csapata tehát 10 gólt lőtt elmúlt 2 tétmeccsén, mindezt úgy, hogy közben egyet sem kapott.

Ezt a tíz gólt négy különböző játékos hozta össze. Benzema, aki kiváló formában van a szezon kezdete óta, 4 gólt lőtt, és vezeti a La Liga góllövőlistáját is. Rodrygo mesterhármast ért el a Galatasaray ellen, Sergio Ramos pedig 2 büntetőt is belőtt, bizonyítva, hogy specialistája a tizenegyeseknek. A listát Fede Valverde teszi teljessé, aki megszerezte első gólját a klub színeiben az Eibar otthonában.

Ahhoz, hogy ilyen lenyűgöző statisztikát találjunk, három évet kell visszamennünk az időbe, akkor is Zidane volt az edző, és akkor 11 gólt szerzett a csapat 2 meccsen. Előbb a Cultural Leonesát győzték le 7-1-re, majd az Alavést 4-1-re. Azonban akkor hátul nem volt tökéletes a csapat, hiszen egy-egy gólt kapott mindkét mérkőzésen.

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.