Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madridnak kevesebb ideje lesz felkészülni a Clásicóra, mint a Barcának
2019-11-13 21:56 Tromposch Ádám as.com
A Real Madridnak kevesebb ideje lesz felkészülni a Clásicóra, mint a Barcának El Clásico

A decemberi Clásico előtt a Barcelona szombaton játszik, míg a Real Madrid vasárnap este.

Miután hivatalossá vált, hogy a Barcelona – Real Madrid mérkőzést december 18-án, szerdán, 20:00-tól játsszák, rögtön feszült lett a hangulat, hiszen a menetrendben másként illeszkedik a két csapatnál ez a rendkívül fontos rangadó. A klasszikus előtt ugyanis a Barcelona a Real Sociedad otthonában lép pályára, szombaton 16:00-tól, míg a Real Madrid vasárnap este a Valencia stadionjában lép pályára, 21:00-tól.

Mindez azt jelenti, hogy a Real Madridnak több, mint egy nappal kevesebb ideje lesz felkészülni és regenerálódni a Barca elleni meccsre.

Az időpontot ráadásul egy nappal azután hozták nyilvánosságra, hogy a Real Madrid panaszt nyújtott be a szövetségnél a Villarreal – Atl. Madrid találkozó kapcsán, mégpedig azért, mert azt a találkozót minden jel szerint Miamiban rendezik meg, és a klubnál hisznek abban, hogy mindez veszélyezteti a spanyol liga integritását, tisztességét, és úgy gondolják, hogy egyáltalán nem sportszakmai okok vezettek ehhez a döntéshez.

A Barcelona korábban a december negyedikét nem támogatta több ok miatt sem. Az egyik az volt, hogy előtte való vasárnap az Atl. Madrid ellen lépnek pályára, míg a Real Madrid egy nappal korábban meccsel.


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend