2019-11-13 22:25 Tromposch Ádám as.com
Haaland egyelőre nem foglalkozik a pletykákkal Egyéb hírek

Haaland jelenleg a válogatottjával készül, de így is volt ideje válaszolni pár kérdésre a jövőjét illetően.

Az elmúlt hetekben a Salzburg csatárának a neve több európai topklubnál is felmerült. Nem csoda, hiszen a norvég tini vezeti a BL-góllövőlistáját, ahol olyan támadókat előz meg, mint Lewandowski, Sterling, Mbappé és Salah.

Még csak 20 éves a csatár, ám a jó teljesítményét nem lehet elismerni, ez pedig persze ilyenkor pletykákat szül. Amikor a jövőjéről kérdezték, ő teljesen nyugodtan válaszolt, és nem igazán akart mélyen belemenni ezekbe a dolgokba.

Újságíró: “Hogy kezeled az átigazolási pletykákat körülötted?”

Haaland: “Egész jól.”

Újságíró: “Juventus, Manchester Utd., Real Madrid, mit gondolsz, milyen lenne valamelyiküknél játszani?”

Haaland: “Tudod a válaszomat, nem akarom kommentálni ezt.”

Újságíró: “Milyen lenne Cristiano Ronaldóval együtt játszani a Juventusban?”

Haaland: “Nem kommentálom.”

Haalandról először akkor lehetett többet hallani, amikor az U20-as vb-n egy meccsen, egymaga 9 gólt szerzett a norvég csapatban Honduras ellen, és azért most néhány titkot elárul a sikereiről.

“Az az öt labda, amivel eddig mesterhármast lőttem, mind ott van velem az ágyban esténként, jól érzem magam velük. Minden nap megnézem őket, igazából ők a barátnőim” – mondta nevetve.

“Most két fontos meccs vár ránk, szeretnénk mindkét meccsünket megnyerni a válogatottal. Ha nem jutunk ki, akkor is fontos lesz ez a FIFA ranglista miatt, illetve még ott van a Nemzetek Ligája rájátszása is, jövő márciusban.”


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend