2019-11-13 22:10 Tromposch Ádám as.com
Marianót és Brahimot is kölcsönbe adná a klub januárban Egyéb hírek

A két játékos összesen 18 percet töltött a pályán ebben a szezonban a Real Madrid mezében, az Espanyol pedig be is jelentkezett értük.

Spanyol hírek szerint Mariano és Brahim is az Espanyolban köthet ki. Zidane szinte egyáltalán nem használja a két játékost, így könnyen lehet, hogy már januárban továbbállnak.

Brahim egy éve csatlakozott a csapathoz a Manchester Citytől, és annak ellenére, hogy a 2018/19-es szezonban öt bajnokin is kezdett, ebben a kiírásban mindössze 18 perc jutott neki.

Mariano helyzete még rosszabb, hiszen a kispadra is csupán egyszer volt nevezve. Zidane még annak ellenére sem használta, hogy sok volt a sérült a klubnál. Mariano korábban bizonyított, és hozta magát, amikor lehetőséget kapott, ám Benzema kiváló formája, illetve Jovic érkezése teljesen ellehetetlenítette őt. A 26 éves játékost egy Lyonban töltött év után igazolták vissza, és az elmúlt szezonban 4 gólt lőtt 19 meccsen. Azonban úgy tűnik, hogy most már egyáltalán nem számítanak rá, főleg azért, mert az átigazolási piac lejárta előtt visszautasította a Schalke ajánlatát is.

Az Espanyol eddig jól bevált a Real Madrid kölcsönjátékosainak, ott fejlődött sokat Lucas Vázquez, Marco Asensio és José Callejón is. A Madrid ezért most Marianót és Brahimot is oda adná kölcsön, persze azt is belefoglalva a szerződésbe, hogy a klub állja a fizetésüket, de így legalább fejlődhet a két játékos, és később akár drágábban is el lehet adni őket.

Mariano akár még eladásra is kerülhet, egy visszavásárlási opciót beépítve. Nagyjából 15-20 millió euró körül mozog az ára, de az Espanyol mellett más csapatok is érdeklődnek iránta. Egy arab klub is kopogtat, azonban valószínűleg inkább Diego Costát próbálják meg elcsábítani.

Brahim mindenképp csak kölcsönbe kerül, hiszen a klub még nem adna túl rajta azok után, hogy alig 10 hónapja 17 millió eurót költött rá.


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend