2019-11-19 12:32 Tromposch Ádám as.com
Hazard: “Benzema jelenleg a legjobb csatár a világon” Nyilatkozatok

Hazard a belga válogatottban duplázott az oroszok ellen, most pedig az utolsó selejtező meccs előtt nyilatkozott.

A belga szélsőt először Benzemáról kérdezték, és Hazard láthatóan elismeri a francia támadót: “Ő jelenleg a világ legjobb csatára. Már három vagy négy hónapja játszom vele, és éppen ezért azt gondolom, hogy most ő a legjobb a világon. Ráadásul a körülötte játszókat is jobbá teszi.”

Benzema neve azért jött fel a sajtótájékoztatón, mert a francia játékos újra a válogatottba vágyik, és az elmúlt napokban az is felmerült, hogy Algéria vagy éppen Spanyolország színeit képviselné, miután Didier Deschamps nem számít rá a franciáknál a korábbi botrányok miatt. A francia szövetség elnöke ezzel kapcsolatban elmondta, hogy Benzemának annyi a válogatottban, így merülhetett fel egy másik ország.

Hazard ezzel kapcsolatban még hozzátette, hogy nagyon sajnálja, ami történt Benzemával, illetve elmondta, hogy mindig sokkal könnyebb egy olyan csapat ellen játszani, amiben nincs ott a francia csatár.

A Real Madrid a Mallorca elleni vereség óta elég jó formában van, hiszen az utolsó öt meccséből négyet megnyert, és egyet döntetlenre hozott. Úgy tűnik tehát, hogy Zidane csapata és Hazard is egyre jobb, ám a belga szerint még lehet fejlődni:

“Mindig lehetsz jobb, naná. A Real Madriddal, most nagyjából egy hónapja jól mennek a dolgok. Meccseket nyertünk, és sokat fejlődött a csapat, így pedig nekem is könnyebb. Én is jól érzem magam, így kell folytatnom” – fejezte be Hazard, aki 11 meccsen 1 gólt, és 4 gólpasszt adott új csapatában.


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A csapat megérkezett Rómába 2019.08.11. 14:25