2019-11-22 09:54 Tromposch Ádám as.com
Hazard: “A PSG akart engem, de mindig nemet mondtam” Nyilatkozatok

Hazard ezúttal a L’Équipe magazinnak adott érdekes interjút, melyben elmondta, a francia sztárklub többször is érdeklődött iránta.

Eden Hazard mindig is Nasser Al-Khelaifi egyik fő célpontja volt a PSG-nél, és már 2012-ben is megpróbálta leigazolni a belga szélsőt, ám Hazard már akkor is nemet mondott neki, mielőtt csatlakozott volna a Chelsea együtteséhez.

Hazard ezen a nyáron érkezett klubhoz, és szépen lassan építi fel magát, egyre jobb formába lendül. A Bajnokok Ligájában közeleg a Real Madrid – PSG meccs, ennek kapcsán pedig a belga elmondta, hogy a párizsiak újfent megpróbálták őt leigazolni, de ő elutasította ezt.

“Sosem fogok a PSG-ben játszani” – mondta Hazard. “Többször is akartak engem Párizsban.”

“Sosem igazolnék Franciaországba más klubhoz, csak a Lille csapatához. Ezért mindig nemet mondtam a PSG-nek.”

“A fejemben ez mindig is teljesen tiszta volt. A PSG egy olyan csapat, amely közelebb vihetett volna a Bajnokok Ligája-sikerhez, de sosem szerepelt a terveimben ez a klub. Ha egyszer visszatérek a francia ligába, akkor a Lille lesz a csapatom.”

Kedden este a Santiago Bernabéuban újra bizonyíthat Eden Hazard, megmutathatja a PSG-nek, hogy mit szalasztottak el, és persze a madridi szimpatizánsoknak is, hogy az igazán nagy meccseken mire képes.


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

Teljes menetrend