2019-11-25 15:22 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “A PSG az egyik legjobb csapat a világon” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 26 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-2

A Real Madrid holnap este 21:00-tól a Santiago Bernabéu stadionban fogadja a francia Paris Saint-Germain csapatát. A találkozó előtt Zinedine Zidane és Thibaut Courtois nyilatkoztak. A francia mester meccs előtti gondolatai:

“Szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek, jól akarunk játszani és jó eredményt szeretnénk elérni. Ehhez mindennek a helyén kell lennie: a szívünknek, a fejünknek, a koncentrációnak és különösen a focinknak. Ez a szezon legfontosabb meccse, mert éppen ez a következő mérkőzésünk. Egy nagyon jó ellenféllel szemben játszunk majd. Sokkal többet fog ez a meccs követelni tőlünk, és ezt mi is tudjuk”.

“Nagyszerű mérkőzés lesz, és fontos hogy jól kezeljük a labdát. A Paris Saint-Germain mögött csodás szezon van idáig, és tudjuk, hogy az eddigi idei meccseinkhez képest a holnapin sokkal magasabb követelményeknek kell majd megfelelnünk. De szeretünk jó csapatok ellen játszani. Mindenkinek felkészültnek kell lennie, mindenekelőtt nekem. A saját képességeinken múlik, hogy jó meccsünk lesz-e, tudunk-e majd jól játszani, gólokat lőni, és egyet sem kapni. Tudjuk, hogy mit kell tennünk. Úgy látom, hogy a csapat egyre jobb, és csak ez számít”.

A párizsi 0-3
“A párizsi meccs óta fejlődött a csapatunk, de ez nem bosszúmeccs lesz. Szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek, és szeretnénk azon az úton folytatni, amin az elmúlt időszakban járunk. Ezt a fejlődést szeretnénk megerősíteni ezen a meccsen is. Nagyon érdekes meccs lesz, egy olyan csapat ellen, akik már a legelejétől kezdve jól tejesítenek”.

Courtois: “A szurkolók szeretetét nem lehet szavakkal elnyerni”

A Paris Saint-Germain elleni meccs előtt Thibaut Courtois is nyilatkozott!

Hazai pálya
“Ami Párizsban volt, az már a múlt. Hazai pályán leszünk, és jó focit kell mutatnunk a szurkolóinknak. Azt szeretném látni, hogy a csapat kilencven percen át magas szinten játszik. Felkészültek vagyunk bármelyik csapat és bármelyik játékos ellen pályára lépni. Nagyszerű meccset akarunk látni. A szurkolóink fontosak minden játékosunk számára. Ha velünk lesznek, az pluszt ad a csapatnak, mert a támogatást a játékosok is érzékelik a pályán”.

A PSG
“Nem sokat hibáztak a szezon során, ha jól tudom csak egy vagy két meccset veszítettek el a bajnokságban. Varázslatos alakulat, amelyik fejlődésen megy át, és a PSG az egyik legjobb csapat a világon”.

Valverde és Rodrygo
“Megmutatták már, hogy készen állnak a kihívásra, amit az jelent, hogy valaki a Real Madrid játékosa, és hogy olyan szinten vannak, ami ebben a klubban elvárható a játékosoktól. Voltak lehetőségeik, és jól is teljesítettek ezek alkalmával. Nem vagyok meglepődve rajtuk. Fiatalok, de sok energia és lelkesedés van bennük, és szeretnének fejlődni. Jó látni, hogy így tudnak fejlődni”.

Bale
“Meglátjátok holnap, hogy ott lesz-e a kezdőcsapatban, vagy nem. Velünk van, és holnap játszani fog”.

Mbappé
“Holnap ellenfélként érkezik a stadionba, engem pedig csak a saját csapatom foglalkoztat. Tudjuk jól, hogy milyen játékos is ő, és hogy milyen fontos szerepe van a csapatában. Felkészültnek kell lennünk. Nagyon szeretem a személyiségét, és régebben volt is nálunk próbajátékon. Szerintem ő és Neymar is játszani fog holnap”.

Hivatalos a PSG elleni keret! 2019.11.25. 17:09
Teljes menetrend