Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-26 11:03 Tromposch Ádám realmadrid.com
Tuchel: „Nem igazán szeretem elképzelni a csapatomat Mbappé nélkül…” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A ma esti BL-rangadó, a Real Madrid – PSG összecsapás előtt természetesen a vendégek edzője, Thomas Tuchel is az újságírók rendelkezésére állt.

„Több szempontból is más meccs lesz, mint a párizsi találkozó: először is, itt játszunk Madridban, ami egész Európa egyik legkeményebb pályája a vendégek számára. Ráadásul Sergio Ramos is játszani fog, vele pedig teljesen más ez a csapat.”

„Kiváló formában vannak, sok győzelmük volt mostanában, sok gólt lőnek, és keveset kapnak. Nehéz ellenük játszani. Most pedig a saját pályájukon a BL-ben húzhatják fel a mezt, és ez most az előttünk tornyosuló legnagyobb kihívás.”

A Real Madrid kerete

„Sok Real Madrid-játékost kedvelek. Sokszor megnyerték már a Bajnokok Ligáját, elképesztő minőség van a keretükben. Nagy kihívás vár ránk, éppen ezért nem szeretnék egy játékost sem kiemelni tőlük. A Madriddal itt találkozni, mindig hatalmas kihívás.”

Mbappé

„Készen áll a játékra, jól érzi magát, az elmúlt két napban velünk készült. Neymar és ő is készen állnak, kiegyensúlyozott lesz a támadószekciónk. Most itt a lehetőség, hogy megmutassuk, hogy ilyen pályán, ilyen ellenfél ellen is készen állunk.”

Zidane mondatai

„Nem tudom, hogy Zidane mennyire szereti őt, de ő a mi fontos játékosunk, és nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Néha olyan játékost akarsz, aki nem lehet a tiéd. Zidane számára szerencsétlen, hogy ő a miénk, de neki is vannak játékosai. Megpróbáltunk egy jó csapatot építeni Mbappé köré, és nem igazán szeretem elképzelni a csapatot nélküle.”

Kulcs a sikerhez

„A hozzáállás… Az elmúlt meccseken jó dolgokat mutattunk, és mindenki egy irányba hajtott. A BL-ben 12 pontot szereztünk 4 meccsen, mert közösen tettünk erőfeszítéseket. Most is így kell tennünk, hiszen csak így lehet itt sikert elérni, csapatként.”

A kezdőcsapat

„A meccsnap reggelén döntjük el a kezdőt. A játékosaim remek formát mutattak az elmúlt hetekben, még akkor is, ha sok változtatást kellett eszközölnünk bizonyos okok miatt. Lesz néhány igazán nehéz döntésem a csapatot illetően, de ezek jó feladatok, mert sok játékosom elérhető. Bízom bennük, és tudom, hogy minden taktikai döntésemet elfogadják.”


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend