Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema: “Különleges este volt”
2019-11-27 08:39 d.gergo ralmadrid.com
Benzema: “Különleges este volt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 26 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-2

A Paris Saint-Germain ellendi döntetlen után Toni Kroos, és a duplázó Karim Benzema is nyilatkoztak.

Benzema

“Különleges este volt ez, a csapat mindent beleadott. Két gólt is kaptunk a meccs végén, de nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Jó úton haladunk, és jól játszottunk. A végeredmény nem volt jó, mert győzni szerettünk volna, de beleadtunk mindent, végtére is ez a Real Madrid. Mindenkinek szerepe van a keretben, csapatként játszunk és segítjük egymást a pályán. Nagyon fontos számunkra, hogy megvan a továbbjutás, most pedig már a szombati Alavés elleni meccsre gondolunk, ahol a győzelem megszerzése a célunk”.

Kroos

“Sok pozitívumot tudunk hazavinni a ma este nyújtott teljesítményünkből. Nagyszerű munkát végeztünk. A végeredménynek nem örülünk természetesen, de voltak bátorító elemei a meccsnek, amiket magunkkal kell vinnünk a következő mérkőzésekre”.

Videóbíró
“Mindig vannak pillanatok, amikor a játékvezetőnek állást kell foglalnia, és a bíró döntésén nem tudunk változtatni. A kérdéses eset előtt és után is nagyszerűen játszottunk. Ha volt egy szabálytalanság ott a támadást megelőzően, akkor pont erre találták ki a videóbírót”.

Benzema
“Mindannyian ismerjük Benzema adottságait. Ma este mindannyian nagyon jól játszottunk, és nem emelhetünk ki csak egy játékost”.

Koncentráció
“Ha megnézzük, hogy ki ellen játszottunk ma, akkor elmondhatjuk, hogy talán ez volt az eddigi legjobb teljesítmény a részünkről ebben a szezonban. Azt is megmutatta a meccs, hogy minden mozdulatra figyelni kell. Ilyesmi megtörténhet a nyolcaddöntőben is, és hiába játszol jól kilencven percig, ha aztán kapsz két gyors gólt. Abban a szakaszban ez még nagyobb következményekkel jár. Ezért kell odafigyelnünk a lefújásig. De ettől függetlenül jól játszottunk ma”.

Hazard sérülése
“Nem tudom pontosan, hogy mi a probléma. Kapott egy elég nagy rúgást”.

Keylor Navas és Mbappé
“Nem tetszett nekem Navas teljesítménye madridi szemmel, mert bemutatott pár remek védést. Örültem, hogy jól ment neki, de a mi szemszögünkből nem jártunk jól ezzel. Ami Mbappé-t illeti, mindannyian tudjuk, hogy milyen adottságai vannak, de szinte az egész meccsen át jól tudtunk védekezni. Ismerve a tempóját, egy ilyen játékos tud olyan dolgokat csinálni a pályán, amit nem lehet levédekezni”.

</>
Kiadó felület. Kattints a részletekért!
</>
Kiadó felület. Kattints a részletekért!
Teljes menetrend