2019-11-27 08:11 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Most aláírnám, ha minden héten így tudnánk játszani” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 26 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-2

A Real Madrid remek játékkal veszített két pontot a Paris Saint-Germain ellen tegnap este. Zinedine Zidane a mérkőzés lefújása után így értékelte az eseményeket:

“Szuper teljesítmény volt ez a csapattól. Még mindig fejlődünk, és örülnünk kell a mai meccsnek, még akkor is, ha a végeredménnyel csalódottak vagyunk. Nincsen probléma. Elégedettnek kell lennünk azzal, ahogyan nyolcvan percen át játszottunk. Most aláírnám, ha minden héten így tudnánk játszani. Az első meccsen jobb volt nálunk a Paris Saint-Germain, de ma este mi voltunk a jobb csapat. A hibánk miatt sikerült visszajönniük a meccsbe, de ezt el kell fogadnunk”.

“Nagyon fontosak voltak ma este a szurkolóink. Az első perctől az utolsóig támogattak bennünket. Így kell folytatnunk. A döntetlen csalódást keltő végeredmény számomra és a játékosaink számára is, tekintve hogy milyen jól játszottunk a meccs java részében. Fantasztikusan játszottunk, és sok helyzetet alakítottunk ki. Lőhettünk volna akár négy vagy öt gólt is. Az ilyen hibák a labdarúgás részei, kegyetlen dolog, de el kell fogadnunk. Arra fogok összpontosítani, ami jó volt a mai estében. Nagyon élveztem a meccset, szóval gondolom mindenki másnak is tetszett”.

A csapat fejlődése
“Nagyon jó dolgozunk, és fejlődést mutatunk. Ugyanazok a játékosok vannak most a pályán, mint a szezon elején, csak türelmesnek kellett lennünk. Ugyanígy kell folytatnunk a játékot, és javulnunk kell. Ez a labdarúgás. Vannak nehezebb időszakok, amikor össze kell tartanunk és keményen kell dolgoznunk, mert ez az egyetlen módja annak, hogy ezekből a rosszabb periódusokból kijöjjünk”.

A csoport második helye
“Nem számít a helyezés, az volt a fontos, hogy továbbjussunk a következő körbe, és ezt el is értük. Remek teljesítményt nyújtottunk annak ellenére, hogy megvolt a továbbjutás”.

Hazard
“Hazard remek teljesítményt nyújtott, aztán kiment a bokája. Remélem semmi komoly baja nincsen, holnap meglátjuk. Több ez, mint egy egyszer rúgás, de ennél többet nem tudok mondani most. Azért cseréltük le, hogy meg tudjuk vizsgálni”.

Isco és Marcelo
“Mindketten nagyon jók voltak ma este. Isco olyan poszton játszott ma, amiben tudott a vonalak között mozogni. Mindkettőjüktől ezt a teljesítményt várjuk, de az egész csapat jó volt. Csodálatos meccs volt, megmutattuk hogy mire vagyunk képesek”.

Valverde
“Fejlődik, minden játékosunk fejlődik. Valverde jól teljesít, de nem könny ezen a poszton játszani és a két tizenhatos között futni egy egész mérkőzésen át”.

Mbappé teljesítménye
“Végezte a munkáját. Gólt is szerzett, nekem pedig nincs is több hozzáfűzni valóm”.

Keylor Navas
“Ő is tette a dolgát, de nem lepett meg, hogy milyen teljesítményt hozott le. Nálunk is voltak remek meccsei. Ma este három vagy négy nagy védést is bemutatott”.

Hivatalos a PSG elleni keret! 2019.11.25. 17:09