2019-11-30 18:03 d.gergo realmadrid.com
Kroos: 250 mérkőzés a Real Madrid színeiben Érdekességek, statisztikák

Az Alavés elleni mérkőzés volt a 250. alkalom, hogy Toni Kroos a Real Madrid játékosaként lépett pályára.

A német középpályás hatodik szezonját tölti a spanyol fővárosi alakulatban, és eddigi 250 mérkőzéséből 161-et megnyert a csapattal – nem utolsó sorban pedig tizenkét trófeával lett gazdagabb a Real Madrid játékosaként, beleértve három Bajnokok Ligája serleget.

Eddigi 250 mérkőzése hat versenysorozatból tevődik össze: spanyol bajnokság (164), Bajnokok Ligája (61), Copa del Rey (11), Klubvilágbajnokság (7), Spanyol Szuperkupa (4) és Európai Szuperkupa (3). A legtöbb alkalommal a 2014/2015-ös idényben lépett pályára a Királyi Gárdával, akkor 55 meccsen játszott a német világbajnok középpályás. A mostani szezonban eddig tizenhét mérkőzésen szerepelt, és három gólnál, valamint két gólpassz van már a neve mellett.

A Real Madrid játékosaként összesen negyvennyolc gólpasszt adott az évek során, összesen pedig tizenhat gólt jegyzett eddig a csapatban. Nem feledkezhetünk meg pontosságáról sem, érkezése óta passzainak átlagosan több, mint 90 százaléka megtalálja azt, akinek Kroos a labdát szánta – számol be a realmadrid.com

Teljes menetrend