Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-03 18:03 e.gergo realmadrid.com
Már tizennégy gólszerzője van idén a csapatnak Érdekességek, statisztikák

A Deoprtivo Alavés elleni mérkőzés győztes találatát szerző Dani Carvajal volt a tizennegyedik Real Madrid játékos, aki eredményes tudott lenni a 2019/2020-as szezonban.

A góllövőlistát Karim Benzema vezeti tizennégy góllal, mögötte hatalmas szakadékot követően Rodrygo és Sergio Ramos jönnek a sorban fejenként öt találattal. Három gólos idén Toni Kroos, míg Luka Modric, Gareth Bale, Fede Valverde és Casemiro két-két gólt jegyez a szezonban. Az egygólosok táborát növelte Dani Carvajal a múlt hétvégi mérkőzésen, rajta kívül Luka Jovic, James Rodríguez, Lucas Vázquez, Vinicius Jr. és Eden Hazard szerzett egy-gy gólt ebben az idényben.

A házi góllövőlistán ott van még a fenti tizennégy játékoson kívül három olyan is, akik góllal ugyan nem, de gólpasszal vagy gólpasszokkal már kivették a részüket a csapat eredményességéből. Marcelo eddig három gólpassznál jár, Raphael Varane és Álvaro Odriozola egy-egy alkalommal segítette gólhoz társait. A legtöbb gólpasszért idén Karim Benzema felel eddig, összesen hat áll a neve mellett, mögötte Dani Carvajal a második (5 gólpassz), és Marcelo a harmadik (3).

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend