2019-12-05 14:59 d.gergo realmadrid.comas.com
Sérüléshullám: Bale, Marcelo és Hazard sem bevethető Sérülések, eltiltások

A Real Madrid hivatalos közleményben tudatta szurkolóit, hogy Marcelo és Hazard is komolyabb sérüléssel bajlódik, a spanyol sajtó beszámolói szerint pedig Gareth Bale sem lesz bevethető a következő két mérkőzésen.

Az előzetes hírek alapján Marcelo három hét múlva játszhat majd legközelebb vádlisérülés miatt, és bár a brazil hátvéd jellemzően hamarabb szokott felépülni, így is erősen kérdéses a jelenléte a Barcelona elleni összecsapáson december 18-án. A legfrissebb hírek alapján Eden Hazard 2020-ban már nem lép pályára, a PSG elleni mérkőzésen összeszedett bokasérülése összesen négy-hat hétre döntötte ki a belga játékost.

Az AS nevű spanyol napilap beszámolója szerint pedig ha ez nem lenne elég, Gareth Bale is kidőlt combsérülés miatt. A walesi játékos kedden, szerdán, és ma, csütörtökön sem tudott a csapattal edzeni. A helyzete állítólag nem komoly, de az El Clásico közeledtével nem kockáztatnak a csapatnál, és minden bizonnyal kimarad majd a walesi az Espanyol és a Club Brugge elleni keretekből.

Teljes menetrend