2019-12-10 20:13 d.gergo realmadrid.com
Areola: “Erősen kell kezdenünk, és vissza kell vágnunk az előző meccsért” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

A Club Brugge elleni összecsapás előtt Alphonse Areola is nyilatkozott!

“Ha kapus vagy a csapatban, akkor a kommunikáció a legfontosabb dolog a pályán, és az, hogy bízz minden társadban, nálunk pedig megvan ez. Mindent bele kell adnunk a pályán, és nyernünk kell”.

Beilleszkedés
“Nagyon jól haladok, mert mikor csatlakoztam a csapathoz, már beszéltem picit a nyelvet, és ez nagy segítség volt. Csak egy dolog van a fejemben, az pedig az, hogy beleadjak minden tőlem telhetőt a pályán a csapatért. Jól érzem magam. Reméljük, hogy nyerni tudunk majd holnap. Készen állunk a meccsre, még ha nincs is nagyon tétje számunkra. Szeretnénk nyerni, ez minden”.

Zidane: “Nem barátságos meccs lesz, hanem egy Bajnokok Ligája összecsapás”

Brugge
“Nagyon támadó szellemű csapat. Akkor is megnehezítették a dolgunkat, mikor a Bernabéuban játszottunk egymás ellen, hamar gólt lőttek nekünk. Holnap erősen kell kezdenünk, és vissza kell vágnunk az előző meccsért”.

El Clásico
“Az az igazság, hogy nem ezen jár a fejünk. A holnap esti meccsre gondolunk, amin mindent bele kell adnunk a győzelemért. Fontos Bajnokok Ligája meccs lesz számunkra. Ami a többi dolgot illeti ezután, meglátjuk majd, hogy mi történik”.

A Real Madrid keretét ide kattintva találjátok, a holnap esti összecsapást pedig a Spíler 1-emn követhetitek majd élőben, 21:00-tól!