Fejléc kép
Fórumajánló
Rodrygo: “Remegtem az izgalomtól, amikor először találkoztam Zidane-nal”
2019-12-10 21:05 d.gergo realmadrid.com
Rodrygo: “Remegtem az izgalomtól, amikor először találkoztam Zidane-nal” Nyilatkozatok

A Real Madrid brazil csillaga a Realmadrid TV-nek adott interjút.

Átigazolás a Real Madridhoz
“A szüleim nem sok mindent mondtak, mert azt akarták, hogy a Santosban végzett tevékenységemre összpontosítsak. Gólokat lőttem, jól játszottam, és pletykáltak róla, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Egy nap apukám elmondta, hogy igazak a hírek, és nagyon boldog lettem, mert mindig is az volt az álmom, hogy egyszer ebben a csapatban játszhassak”.

“Rögtön elkezdtem tanulni a nyelvet, mikor megérkeztem ide, mert nehéz egy új országba érkezni. A repülőtéren nagyon sok sajtós fogadott, az emberek pedig a nevemet kiáltottak. Kicsit megijedtem, és ideges voltam tőle”.

Debütálás
“A debütálásom alkalmával a kispadon kezdtem. mikor Zidane azt mondta nekem, hogy menjek el melegíteni, már tudtam, hogy be fogok majd szállni a meccsbe. Nagyon izgultam, mert ez volt az első tétmérkőzésem a csapattal, és a Bernabéuban játszottunk. De nem kellett sok idő a gólomhoz. Nagyon jól kezeltem a labdát, és ha ez megvan, akkor minden esélyed megvan arra, hogy gólt szerezz. Jól alakult a bemutatkozásom”.

Bajnokok Ligája mesterhármas a Galatasaray ellen
“Eden (Hazard) azt mondta, hogy négyet is lőhettem volna, én pedig azt válaszoltam, hogy nehéz lett volna. Nagyon különleges érzés volt, és boldoggá tett, hogy a szurkolók a nevemet énekelték”.

Első találkozás az edzővel
“Remegtem az izgalomtól, amikor először találkoztam Zidane-nal. Videókat néztem róla azelőtt, hogy hogyan játszott, most pedig Zidane az edzőm. Őrület volt. Nagyon boldog voltam, hogy találkozhattam vele, de izgultam is”.

Brazil csapattársak
“Marcelo nagyon sok bizalmat adott nekem, és megkönnyítette a dolgomat. Ott volt, ha bármire szükségem volt, és mindig beszélgettünk a pozitív dolgokról. Ugyanez a helyzet Casemiróval is. Mindketten nagyon tapasztaltak, és sok mindent átéltek már ebben a csapatban. Megkönnyítették a beilleszkedésemet. Vinicius is nagyon fontos volt a beilleszkedésem során. Szerencsés srác vagyok”.

Megérte az erőfeszítés
“Az a legjobb, hogy benne van az emberben az érzés, hogy ezzel a csapattal egy, két vagy akár három Bajnokok Ligáját is nyerhet. Ez egy hatalmas és különleges trófea, az egyik legkülönlegesebb a fociban. Életem egyik legboldogabb napja volt, amikor bemutattak, mint a Real Madrid játékosa. Visszanézve látom, hogy minden erőfeszítésem megérte, egészen kicsi koromtól kezdve”.

Játékstílus
“Nagyon gyors vagyok, jól passzolok és jól fejezem be a támadásokat. A gólszerzés a kedvenc dolgom a fociban”.

Teljes menetrend