2019-12-10 20:05 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nem barátságos meccs lesz, hanem egy Bajnokok Ligája összecsapás” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

Zinedine Zidane ma este megtartotta mérkőzés előtt sajtótájékoztatóját a holnap esti, Brugge elleni összecsapásra hangolódva.

“Mindig ugyanazt képviseljük a pályán, szeretnénk jó teljesítményt nyújtani. Ennyi az egész. Nem szeretem a barátságos mérkőzéseket. Ez is egy Bajnokok Ligája meccs lesz, és a megítélésünk a tét. Mindig szeretnénk jó focit játszani, és folytatni akarjuk a jó szériánkat. Szeretnénk jól játszani. Ha nem így állunk hozzá, akkor rosszul fognak alakulni a dolgok”.

“Nagyon kemény meccs lesz. A Brugge az Európa Liga kvalifikációért játszik mint harmadik helyezett a csoportban, nekünk pedig nem barátságos meccs lesz, hanem egy Bajnokok Ligája összecsapás. Ezért meg is akarjuk nyerni, de tudjuk, hogy egy minőségi csapat ellen fogunk játszani. Készen állunk a holnapra”.

“Jó emlékeim vannak vannak a Brugge-ről, mikor edzőnek tanultam, dolgoztam velük is, és nagy szerepet játszottak a fejlődésemben”.

Benzema
“Velünk van, és a felállást majd holnap meglátjátok. Karim ambiciózus játékos, mindig ott akar lenni a csapatban, és játszani szeretne”.

Hazard sérülése
“Szerintem nem kell majd megműteni, de nem tudom pontosan. Jó kezekben van, és remélem a sérülés nem olyan komoly, mint amire gondolunk. Az a fontos most, hogy türelmes legyen, én pedig remélem, hogy hamarosan újra a csapattal lehet majd”.

Areola: “Erősen kell kezdenünk, és vissza kell vágnunk az előző meccsért”

Casemiro
“Tudjuk, hogy milyen fontos ő, és hogy sok játékpercet kapott idén, de az edző feladata a csapat összeállítása, amikor figyelembe kell venni az aktuális meccset. Tudjuk, hogy Casemiro nagyon fontos játékos, de vannak sokan mások is rajta kívül sok perccel a lábukban, beleértve a válogatott meccseket is”.

El Clásico
“Nem tudok semmit erről a meccsről, és az egyetlen dolog, ami engem és a csapat tagjait érdekel, az a holnap esti meccs. Csak ez jár most a fejünkben, minden másra lesz majd idő később”.

“Vannak dolgok, amiket nem tudunk irányítani, mi csak a focit tudjuk kontrollálni. Nem fogok belemenni ebbe. A Brugge elleni meccs után még három összecsapás vár ránk az év végéig, de most a holnap esti a legfontosabb mérkőzés”.

Féltél már valaha meccsek előtt?
“Soha nem féltem a pályán. Soha nem éreztem ilyesmit, mikor elkezdődött egy meccs. Soha, sehol nem féltem játszani”.

A Real Madrid keretét ide kattintva találjátok, a holnap esti összecsapást pedig a Spíler 1-emn követhetitek majd élőben, 21:00-tól!

A mai utazás képekben 2019.12.10. 20:28
Teljes menetrend