Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-12 09:07 e.gergo realmadrid.com
Modric: „A csoportkörök után nincsenek könnyű párosítások” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

A Brugge elleni győzelem után a csapat góljait jegyző trió nyilatkozott: Modric, Rodrygo és Vinicius.

Modric

„Fontos volt, hogy jól kezdjük a meccset, jó focit játsszunk és megszerezzük a győzelmet. A meccs java részében sikerült is elérni a céljainkat. Jól játszottunk, és megérdemeltük a győzelmet. Az első félidőben nem volt olyan folyamatos a játékunk, de erősen fejeztük be a meccset. A második félidő jobb volt, és sikerült lőnünk három gólt”.

„Meglátjuk, hogy kit kapunk majd a sorsoláson. Minden csapat kemény, és nincsenek könnyű meccsek a csoportkörök után. Ki kell várnunk, aztán meglátjuk. Örülünk, hogy mi is érintettek vagyunk a sorsolásban. Most nagyon fontos hét áll előttünk, és szeretnénk magas szinten zárni az évet. Magabiztosak vagyunk”.

Rodrygo

„Zidane mindig elmondja, hogy számítani fog mindenkire a keretben, és ezt ma meg is mutatta. Azt pedig láthattátok, hogy mindannyian készen állunk arra, hogy segítsük a csapatot. Nagyon örülök Vinicius góljának, és a sajátomnak is. Vini nagyszerű teljesítményt nyújtott a legutóbbi meccsen is, és most is. Nagyon elégedett vagyok, hogy betaláltam, tudjuk hogy ez nagyon fontos. A következő meccseink nagyon kemények lesznek, de készen állunk rá, és reméljük, hogy meg tudjuk nyerni őket”.

Vinicius Jr.

„Nagyon örülök a gólnak, de a győzelemnek még jobban. Jó sorozatban van a csapat, és igyekezni fogunk ezt minél tovább megtartani, mert sok trófeát szeretnénk nyerni a szezon végén. Nyugodt vagyok, folytatom a munkát a befejezéseimen, az edző is sokat segít nekem. Nagyon örülök, hogy megszereztem az első Bajnokok Ligája gólomat”.

„Benzema segít nekem a pályán és azon kívül is, és mindig ellát tanácsokkal. Örülök neki, hogy a legjobb játékosokkal és legjobb emberekkel dolgozhatok. Az az álmom, hogy mindig a Real Madrid játékosa legyek”.

„A győzelem mindenkinek jó. Tudjuk, hogy pihennünk kell a Valencia elleni meccs előtt. Nagyon kemény helyszínre fogunk utazni, és meg akarjuk szerezni a három pontot. Minden meccs nehéz. Az El Clásico-ra még nem gondolunk, csak a következő meccsre összpontosítunk, ami a Valencia ellen lesz vasárnap”.

„Mindig jó egy játékosnak, ha gólt tud lőni, nálam sincs ez másképp. Mindig gólt akarok szerezni, de arra összpontosítok, hogy jól játsszak, ez pedig több játékidőt hozott nekem. Szeretném segíteni a csapatot, ez a legfontosabb. Nagyon örülök Rodrygo teljesítményének is, remélem így folytatja”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend