2019-12-12 08:52 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Megérdemelt győzelem volt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

A Club Brugge elleni győzelem után Zinedine Zidane így értékelt:

“Megérdemelt győzelem volt, mert pontosak voltak a befejezéseink a helyzeteknél. A Brugge előtt is adódtak helyzetek, különösen a meccs elején, de a második félidőben sokkal jobbak voltunk”.

“Szerintem jól helytálltunk, és folytattuk a jó sorozatot is, és ez a legfontosabb. Mindig a győzelem a legjobb mód arra, hogy felkészüljünk a következő meccsre. A mai meccs elején szenvedtünk egy picit, a Brugge nyomást gyakorolt ránk, de nagyjából tizenöt perc után lereagáltuk, és onnantól jobbak voltunk. A második félidőben minden tekintetben javult a játékunk. Bale azért nem játszott, mert csak három cserénk van egy meccsen, és most másokat választottam”.

Rodrygo és Vinicius
“Örülnek neki, mikor gólt tudnak lőni, de a legfontosabb dolog az, hogy mind a ketten jó teljesítményt nyújtottak ma. Örülök a góloknak, Modric találatának is”.

Casemiro pihentetése
“Meglátjuk majd, hogy játszik-e vasárnap a Valencia ellen. Ma este is játszott, nem tudott pihenni. Most mindannyiunkra ráfér a pihenés, aztán el kell kezdenünk a Valencia elleni meccsre összpontosítani”.

Jovic
“Jó munkát végzett a pályán. Nincs sok játékperc a lábában, és egy játékosnak szüksége van a rendszeres szereplésre, ha jól akarnak teljesíteni. Folytatnia kell a munkát, és bizonyítania kell amikor lehetőséget kap a játékra. Nem könnyű a helyzete, mert nem sokat játszott eddig. De elégedett lehet a mai teljesítményével. Több játékidőre van szüksége, ez az igazság”.

Militão szerdán debütálhat 2019.08.04. 16:19
A mai utazás képekben 2019.12.10. 20:28
Teljes menetrend