Fejléc kép
Fórumajánló
Butragueño: “Két nagyszerű meccset fogunk majd látni a Manchester City ellen”
2019-12-17 14:14 d.gergo realmadrid.com
Butragueño: “Két nagyszerű meccset fogunk majd látni a Manchester City ellen” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 FEB 26 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-2

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek tegnapi sorsolásán Emilio Butragueño képviselte a Real Madrid csapatát az UEFA svájci központjában, a klub intézményes kapcsolatokért felelős igazgatója pedig nyilatkozott is, miután kiderült: a City lesz a madridiak ellenfele a következő fordulóban.

“Ezen a ponton már mindegyik ellenfél nehéznek számít. A Manchester City egy nagy csapat, nagyon erősek minden tekintetben. Izgalmas két meccs lesz, az ilyen összecsapások teszik jobbá a focit. Jól kell majd játszanunk, lelkesnek kell lennünk és bíznunk kell a játékosainkban”.

“Mindenki tudja, hogy milyen különleges ez a versenysorozat számunkra és a szurkolóink számára is, és egy olyan csapattal fogunk játszani a következő körben, akik meg fogják követelni, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk. Mi pedig magabiztosak vagyunk, hogy ez sikerülni is fog”.

Angol csapatok
“Nagyon sok pénz fektettek a labdarúgásba az elmúlt évek során, de mi vagyunk a Real Madrid, és olyan helyzetben vagyunk, hogy bármilyen ellenféllel szemben ki kell tudnunk állni. Sok időnk van még ezekig a meccsekig, és meglátjuk, hogy akkor milyen formában leszünk. Az első mérkőzést fogjuk hazai pályán játszani, jó eredményre lenne szükségünk a Bernabéuban a szurkolóink előtt. Aztán utazunk Manchesterbe, és igyekszünk elérni, hogy itt lehessünk Svájcban a negyeddöntők sorsolásán is”.

“Minden csapat erős. A Bajnokok Ligájában a legjobbak vannak már a legjobb tizenhat között, és akárki is legyen az ellenfél, nagyszerűen kell játszanod, mert minden részlet számít ezeken a meccseken. Hozzá vagyunk szokva az ilyen összecsapásokhoz, nagyon tapasztalt játékosaink vannak, és nagyon jó párosítás lesz ez a csapatok szurkolói számára”.

“A Manchester City ellen fogunk játszani, és fantasztikus keretük van, de nekünk is. Van egy kiváló edzőnk is, és szerintem a szurkolók nagyon élvezni fogják majd ezt az egyenes kieséses párharcot. Biztos vagyok benne, hogy két nagyszerű meccset fogunk majd látni”.

Teljes menetrend