2019-12-19 08:39 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Javarészt mi irányítottuk a meccset” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 10. forduló 2019 DEC 18 (szerda) 20:00 Camp Nou 0-0

Az FC Barcelona elleni gól nélküli döntetlen után a következő bajnoki fordulót eltiltás miatt kihagyó Casemiro is nyilatkozott.

“Nagyon kemény meccs volt, magasan volt a mérce, és volt pár igazán remek játékos a pályán. Voltak időszakok, amikor a Barcelonánál volt a labda, de javarészt mi irányítottuk a meccset, és sok helyzetet alakítottunk ki. De a foci a gólokról szól”.

“Megmutattuk az utóbbi pár meccsünkön, hogy fejlődik a csapat, és nagyon magas szinten tudunk játszani. Az edző nagyszerű munkát végez, és magabiztosságot ad nekünk. Kevés csapat képes csak arra, hogy a Camp Nou-ban ilyen teljesítményt nyújtson. Mindenkinek gratulálnunk kell ezért. Erősek maradunk, mert minden frontot harcolunk a trófeákért”.

Büntetők a Varane elleni szabálytalanságok után
“A játékvezető mindig igyekszik a tőle telhető legjobban vezetni a meccset. Beszéltem Varane-nal a félidőben, és látszódtak a horzsolások a lábán, és a visszajátszásokból is látszódott az eset. De a bíró igyekszik, a VAR pedig ott van a segítségére. Ha ilyen döntést hozott, akkor ezt tiszteletben kell tartanunk”.