2019-12-19 08:31 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Csak a gól hiányzott tőlünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 10. forduló 2019 DEC 18 (szerda) 20:00 Camp Nou 0-0

Az FC Barcelona elleni döntetlen után Zinedine Zidane így értékelte az este történéseit:

“Elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával. Nagyszerű mérkőzést játszottunk, és csak a gól hiányzott, de ilyen a foci. Ha vannak helyzeteid, azokat be kell lőnöd, de nekünk most nem sikerült”.

“Gratulálnunk kell a játékosoknak, mert kemény helyszínre érkeztünk, és egy nagyszerű rivális ellen játszottunk. Jól teljesítettünk, és elégedettek vagyunk. Az a legfontosabb, hogy voltak helyzeteink, és nyílt meccset játszottunk”.

Büszkeség
“Nem tudtunk gólt lőni, de boldogok vagyunk és büszkék a játékosainkra. Sok gólt lőttünk már idén, szóval a pontatlanság inkább a mai meccsre volt igaz, nem úgy általában a csapatra. A játékosoknak is boldognak kell lenniük”.

Elmaradt büntetők?
“Nem nézték vissza egyik esetet sem, amikor Varane ellen szabálytalankodtak, és nem tehetünk ilyenkor semmit. Nem fogok ezeken a dolgokon rágódni”.

“A mai teljesítményünk mellett a győzelem is benne lehetett volna a meccsben, de nem akarunk ezen őrlődni. A hozzáállás a fontos, és hogy hogyan játszottunk a kilencven percen át. Nyomást gyakoroltunk a Barcelonára a saját térfelükön, és elvettük tőlük a labdát. Elég jól csináltuk, és csak egy dolog hiányzott tőlünk a meccsen, az pedig a gól”.

Bale
“Fontos játékosa a csapatnak, és ezt ezen a meccsen is megmutatta. Jól játszott, és így is kell folytatnia”.

Döntetlen a Valencia és a Barcelona otthonában
“Kicsit többet akart az ember ezután a két meccs után, de ilyen a foci. De a hozzáállásunk és a teljesítményünk rendben volt. Mindannyian szerettünk volna ma egy jó focimeccset látni, és elégedettek is lehetünk”.

Teljes menetrend