2019-12-23 09:47 d.gergo realmadrid.com
Courtois: “Kicsit szomorúak vagyunk, mert más meccseken jöttek a gólok” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2019 DEC 22 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

Az Athletic Bilbao elleni döntetlen után Thibaut Courtois és Vinicius Jr. és nyilatkoztak.

Thibaut Courtois

“Voltak helyzeteink, amiket ha belövünk, akkor lezárhattuk volna a meccset. A szerencse nem állt mellettünk, de a kapusuk is megérdemli az elismerést. Nagy kár, hogy nem sikerült megszereznünk a három pontot. A Bilbao nem kap sok gólt általában, és figyelnünk kellett a kontrákra, mert nekik is voltak helyzeteik a meccsen”.

“Három intenzív meccsünk volt egy hét leforgása alatt, és mindháromnál volt esélyünk a győzelemre, de mégis csak három pontot tudtunk szerezni. Kicsit szomorúak vagyunk, mert más meccseken jöttek a gólok, és most valamiért nem akar összejönni. De tudom, hogy a csapat adottságaival nincsen gond, és bennünk van a gól. Ami a védelmet illeti, szerintem rendben összeállt ott a csapat”.

2019 vége
“A bajnokságban jól fejeztük be az évet. Hazai pályán elhullajtottunk pár pontot, és emiatt csalódottak vagyunk, de összességében csak egy meccset veszítettünk el, és folytatnunk kell a munkát. A csapat jól dolgozik, jól játszik, és helyzeteket alakít ki. Kár, hogy a legutóbbi három meccsen nem jöttek a gólok, amikre szükségünk lett volna. Karim nagyon jól dolgozik, és idén sok gólban volt már benne”.

Zidane: “A játékosaink többet érdemeltek volna”

Videóbíró
“Támogatom a videóbírót, de teljesen más tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban Spanyolországban, mint amilyen tapasztalatokat szereztem a Bajnokok Ligájában vagy a Világbajnokságon. Tudom, hogy a játékvezetőn múlik minden, és hogy a videóbíró nem azért van, hogy a játékvezetőt kijavítsa. De ha megnézzük a Varane elleni szabálytalanságokat a Barcelona ellen…. Nem tudom minek kellett volna történnie”.

Vinicius Jr.

“Tudjuk, hogy nyerhettünk volna, és jobban játszottunk, mint a Bilbao. Most pihennünk kell, és a családunkkal kell töltenünk az időt. De keményen fogunk dolgozni azon, hogy erősebben térjünk vissza”.

Teljes menetrend