Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-23 09:33 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A játékosaink többet érdemeltek volna” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2019 DEC 22 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

A Real Madrid ismét gól nélküli döntetlent játszott a spanyol bajnokság ban, az ellenfél ezúttal az Athletic Bilbao volt. A francia mester így értékelte az este történteket:

„A játékosoknak most is remek meccsük volt, de a gól nem akart bemenni. A fociban gólra van szükséged, nekünk csak az első félidőben volt három vagy négy helyzetünk, amiket ha belövünk, akkor egy egészen más meccset láthattunk volna. Ilyen a foci, és az ilyesmi megtörténik. Két meccset játszottunk most le gól nélkül, de nyugodtnak kell maradnunk, mert ismét fantasztikus munkát végeztünk ezen kívül”.

„Bosszantó a meccs olyan szempontból, hogy a játékosaink többet érdemeltek volna. Ilyen teljesítmény mellett jó lett volna, ha gólt is tudunk lőni, de nem jött össze. Az a fontos, hogy mindig száz százalékot adjunk bele, és szerintem ezzel ma sem volt gond. A gól nem jött össze, de a játékosokat nem tudom okolni miatta”.

Fejlődés
„Nagyon boldog vagyok, ami a csapat fejlődését illeti. Voltak nehézségeink a szezon elején, de mostanra sokkal jobbak és erősebbek vagyunk védekezésben is, és minden nap fejlődünk. Ma nem jött össze a gól, de az a fontos, hogy a helyzeteket ki tudjuk alakítani, és ezzel 2020-ban sem lesz gond, ebben biztos vagyok”.

Ramos, mint csatár
„Sergio általában felmegy a támadásokkal, mikor nincs már sok hátra a meccsből. Bale és Modric inkább a széleken játszanak ilyenkor, szerintem jók voltunk. Nacho lövése pedig… Nem akart ez összejönni”.

„A játékosok vannak kint a pályán, ők harcolnak, ők futnak és ők adnak bele mindent. Most is kihozták magukból a legtöbbet, és én és. Mindig a pozitívumokra összpontosítok. Három pontot szereztünk a legutóbbi három meccsen, ez pedig gyenge teljesítmény, ha a döntetlenek mellé tesszük, hogy hogyan játszottunk közben”.

Courtois: „Kicsit szomorúak vagyunk, mert más meccseken jöttek a gólok”

A hazai közönség
„Szükségünk van a szurkolóinkra, és remélem, hogy a következő évben is kijönnek majd a meccsekre. Eddig is jöttek, és szeretnék mindig azt látni, hogy a játékosok mindent beleadnak. Büszkék a csapatra. Folytatnunk kell a munkát. Ez egy kemény és összetett bajnokság, és az is lesz a szezon végéig. Folytatnunk kell a harcot”.

Gólhiány
„Beszéltem a játékosaimmal a lefújás után. Az a legfontosabb, hogy mindent beleadjunk a pályán. Néha a labda nem akar bemenni, ma is ez történt. Háromszor találtuk el a kapufát. Nyugodtnak kell maradnunk, mert minőségi csapatunk van, tudjuk hogy képesek vagyunk a gólszerzésre. Türelmesnek és nyugodtnak kell lennünk, és biztos vagyok benne, hogy tudunk ezen változtatni”.

Új csatár karácsonyra?
„Nem, szó sincs róla”.

Hiányzik Cristiano Ronaldo?
„Nem. A folyamatosság hiányzik. Két meccset játszottunk most le lőtt gól nélkül. A labdarúgás ilyen néha, de túl fogunk lendülni ezen is, amikor folytatjuk az edzéseket és elkezdenek ismét jönni a győzelmek. Bizonyítanunk kell, hogy mire vagyunk képesek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend