2020-01-04 20:31 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Modric nagyszerű formában van” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 19. forduló 2020 JAN 04 (szombat) 16:00 Coliseum Alfonso Pérez 0-3

A Getafe elleni győzelem után a Real Madrid francia vezetőedzője így értékelte a csapat legutóbbi mérkőzését:

“Az első félidőben szenvedtünk kicsit, de kitartottunk és egységet alkottunk, ami létfontosságú az ilyen terepeken, egy olyan csapat ellen, akik nagy nyomás alá helyeztek minket. Nehezen találtunk területeket, de a végén sikerült fantasztikus eredményt elérnünk. Nagyon jól kezeltük a meccset. A keretünkben huszonöt játékos van, és jó látni, hogy mindannyian ugyanúgy harcolnak. Voltak nehéz meccseink korábban, például az Éibar ellen, az Alavés ellen vagy a mai. Keményen megküzdöttünk, és egységet alkotva, csapatként szereztük meg a győzelmet”.

Spanyol Szuperkupa
“Az első most az, hogy kiélvezzük a mai meccset, és pihenjünk. Aztán majd elkezdhetünk gondolni a szerdai, Valencia elleni meccsre. Mind a négy csapat egyformán esélyes a trófea megnyerésére”.

Modric
“Nagyon fontos tagja a csapatnak, és ma is szuper teljesítményt hozott le. Nem értek egyet azokkal, akik másképp gondolják ezt. Ő Modric, és tudjuk, hogy mit tud adni a csapatnak. Nagyon örülök, hogy gólt is szerzett, és lenyűgözött a sprintje a meccs végén. Ez is megmutatta, hogy nagyszerű formában van”.

Courtois
“Két vagy három alkalommal is megmentett minket a góltól az első félidőbe, és ez döntő fontosságúnak bizonyult a végén. Kulcsjátékos a csapatban, és hosszú ideje meg is mutatja, hogy miért. Elégedett vagyok a teljesítményével. Ő a kapusom, és ami engem illet, szerintem ő a legjobb. Nincs kétségem. A keret minden játékosa a legjobbak közé tartozik”.

Három lőtt gól
“Nyugodtnak kell maradnunk, és keményen kell dolgoznunk. Higgadtnak kell lennünk a kapu előtt. Néha a labda egyszerűen csak nem akar bemenni, de ma ez nem így volt. Varane is gólt szerzett, ami szintén megmutatja, hogy milyen keretünk van. Ki kell hoznunk a lehető legtöbbet a helyzeteinkből. Ebben a tekintetben ma elégedettek lehetünk”.

A Getafe elleni utazó keret 2020.01.03. 22:54
Teljes menetrend