Fejléc kép
Fórumajánló
Varane: “Mindent bele fogunk adni azért, hogy hazavihessük a trófeát”
2020-01-07 20:33 d.gergo realmadrid.com
Varane: “Mindent bele fogunk adni azért, hogy hazavihessük a trófeát” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - elődöntő 2020 JAN 08 (szerda) 20:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 1-3

A Real Madrid szerdán este a Valencia ellen játszik a Spanyol Szuperkupa idei kiírásának elődöntőjében. A találkozó előtt Zinedine Zidane mellett Raphael Varane is nyilatkozott:

Lelkes és motivált a csapat
“Ez egy kicsit más mérkőzés lesz, mint a többi, mert elődöntőt fogunk játszani, és a trófea nagyon közel van. Nagy lelkesedéssel dolgozunk, és tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Izgatottak és motiváltak vagyunk, szeretnénk jó kezdést adni a 2020-as évnek. Egy trófea a tétje a tornának, amiért harcolni akarunk”.

Új formátum
“Alkalmazkodnunk kell a Szuperkupa új formátumához, és játszanunk kell a győzelemért. Mindig nagyon izgatottak vagyunk, ha egy trófea forog kockán. Más a torna rendszere, mint amit megszoktunk, de profik vagyunk, alkalmazkodunk hozzá. Nekem ez jobban tetszik, mint a korábbi rendszer”.

Hiányzók
“Fontos játékosok estek ki, akik sokat adnak a csapatnak, de mi vagyunk a Real Madrid, és minőségi keretünk van. Az edző fogja összeállítani a csapatot, de mindannyian készen állunk a játékra, harcolni fogunk és mindent beleadunk a győzelemért. A labdarúgásban nincsenek kifogások, nagyszerű csapatunk van, és mindig versenyben akarunk lenni minden fronton”.

Zidane: “Nagyon fontos ez a torna, és mindent bele akarunk adni”

A francia mester mérkőzés előtti nyilatkozata.

Jó szinten van a csapat
“Elégedettek vagyunk a csapat szintjével mind a támadások, mind pedig a védekezés terén. Tudjuk, hogy vannak dolgok, amiken javíthatunk. A csapat jól játszik, és jól érezzük magunkat. Nem számít, hogy kik szerzik a gólokat”.

Saját játéka
“Ami engem illet, én jól érzem magam. Mindig igyekszem kihozni magamból a legjobbat, most jó momentumban vagyok, és minden nap azért dolgozok, hogy ez kitartson, és segíteni tudjak a csapattársaimnak”.

Fogadtatás Szaúd-Arábiában
“Nagyon boldoggá tett minket az, ahogyan itt fogadtak bennünket. Újabb tapasztalat számunkra ez a torna ilyen téren is, és nagyon örülünk neki, hogy itt lehetünk. Mindent bele fogunk adni azért, hogy hazavihessük a trófeát”.

Teljes menetrend