2020-01-08 15:42 d.gergo valenciacf.com
Gayá: “A Real Madrid ellen egy pillanatra sem relaxálhatsz a pályán” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - elődöntő 2020 JAN 08 (szerda) 20:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 1-3

A Real Madrid elleni összecsapás előtt a vezetőedző Celades mellett a Valencia védője, José Luis Gayà is nyilatkozott.

Hozzáállás a meccshez
“Tudjuk, hogy mi kell tennünk a pályán, és néhány héttel ezelőtt játszottunk is a Real Madrid ellen, az jó viszonyítási alap lesz a mostani meccshez is. Azon a mérkőzésen komoly esélyeink voltak a győzelemre, de minden meccs más”.

“Nagy izgalommal várjuk ezt a meccset, egy trófea a tét. Új rendszerben rendezik meg ezt a tornát, és két nagyszerű csapatot kell legyőznöd ahhoz, hogy tiéd lehessen a serleg a végén. De ha akarsz egy trófeát, akkor megéri harcolni érte. Mind a négy résztvevő csapat nyerni akar majd, nincs egy olyan játékos vagy csapat sem, aki ne akarna egy serleget”.

Új torna
“A labdarúgás fejlődik. Nagyon örülünk neki, hogy itt lehetünk. Egy trófeáért harcolunk, és harcolni fogunk érte. A legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk, ha meg akarjuk nyerni a Szuperkupát”.

Tanulságok a bajnoki meccsből
“A Real Madrid ellen egy pillanatra sem relaxálhatsz a pályán. Úgy tűnt, hogy minden az irányításunk alatt van, aztán egy szöglet után kiegyenlítettek. Ha nyerni akarunk, akkor az egész meccsen át koncentrálnunk kell majd. Ezen a tornán két meccset kell megnyernünk, ha trófeát akarunk szerezni. De mi vagyunk a Copa del Rey győztesei, és ilyen ambícióval is fogunk pályára lépni”.

Teljes menetrend