2020-01-11 11:13 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Mindkét csapat megérdemelten van a döntőben” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - döntő 2020 JAN 12 (vasárnap) 19:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 0-0 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 0-0Büntetők eredménye: 4-1

A Real Madrid holnap este az Atlético Madrid ellen játszik a Szaúd-Arábiában megrendezett Spanyol Szuperkupa döntőjében. A mérkőzés előtt Casemiro is megosztotta gondolatait a fináléval kapcsolatban:

“Tudjuk, hogy az Atlético legyőzéséhez intenzitásra, jó játékra és a meccs irányítására lesz szükségünk, és mindenkinek tökéletesen kell dolgoznia. Mindkét csapat megérdemelten van ott a döntőben. Tudjuk, hogy kemény meccs lesz. Izgalmas összecsapás, két olyan csapat között, akik nagyszerűen játszanak”.

“Az Atlético Madrid tapasztalt csapat, és tudják jól, hogy hogyan kell ilyen döntőkön játszani. Top teljesítményt kell nyújtanunk, és remélhetőleg meg tudjuk nyerni a meccset. Keményen kell dolgoznunk, és ki kell hoznunk magunkból a legjobbat”.

“Jól megy a sorunk, élvezzük a játékot és jó ritmusban van a csapat. Egységet alkotva játszunk, és az is látszik a csapaton, hogy az edző bízik a keret összes tagjában. Nem csak a játékosokon múlik minden, az edzői stáb és az edző maga is megtesz mindent értünk”.

Mendy nem edzett ma délelőtt 2019.09.24. 12:56
Teljes menetrend