Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-11 12:38 e.gergo atleticodemadrid.com
Simeone: „Hiszek a játékosaimban” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - döntő 2020 JAN 12 (vasárnap) 19:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 0-0 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 0-0Büntetők eredménye: 4-1

A Real Madrid – Atlético Madrid Spanyol Szuperkupa döntő előtt a matracosok vezetőedzője, Diego Simeone is sajtótájékoztatót tartott.

Létfontosságú meccs a holnapi
„A holnapi meccs a legfontosabb összecsapás az Atlético Madrid szurkolói, játékosai, vezetői és edzői számára is. Nagyon jól ismerjük már a Real Madrid csapatát és tudjuk, hogy világklasszis játékosaik vannak, és egy igazi győztes edzőjük. Benzema, Bale és Hazard nincs most itt, de ez nem változtat semmin. Meg kell találnunk a réseket, ha problémát akarunk okozni nekik”.

Sok energiát kap a játékosoktól
„Hiszek a játékosaimban. Látszik az ő arcukon is, hogy fejlődni és javulni szeretnének. Nagyon izgatott vagyok emiatt, és sok energiát ad ez nekem a munkához. Semmitől nem félek, amikor érzem, hogy jó formában van a csapatom”.

Zidane: „Szerencsések vagyunk, hogy itt lehetünk a tornán, és szeretnénk kihasználni a lehetőséget”

Fejlődés az évek során
„Zidane fejlődik, mint szakember, de ilyen az élet, az évek múlásával jobbá válunk. Még mindig fejlődik a mi csapatunk és én is, a fiatal játékosok tapasztalatokat gyűjtenek, és azok akik régebb óta itt vannak, igyekeznek átadni a csapat értékeit az utánpótlás számára. A Real Madrid kaliberű ellenfelek is segítenek nekünk abban, hogy jobbá váljunk”.

Nincs helye a hibázásnak
„A spanyol bajnokság egészen más, mint ez a torna, már a Barcelona elleni elődöntő előtt is beszéltünk erről. A bajnokságban három kimenetele is lehet egy meccsnek, itt csak egy esélyed van, és minden elkövetett hibával rontod a saját esélyeidet. Mindkét csapat a győzelemért akar majd játszani, és mindenki igyekszik majd a saját fegyvereire építeni a meccset”.

Sérültek
„Oblak és Correa jól vannak, Giménez rendben edzett, a mai napon pedig megvizsgáljuk a helyzetet és aszerint hozunk majd döntést”.

Remeg a kispad a Barcelona edzője alatt?
„Tiszteletben kell tartani minden véleményt, de Valverde egy nagyszerű edző, és ezt régóta meg is mutatja nekünk”.

Ramos: „Apró részleteken fog eldőlni az Atlético elleni meccs”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend