2020-01-13 18:48 d.gergo realmadrid.com
Holnap sorsolnak a kupában Spanyol Kupa

Holnap kora délután sorsolnak a Copa del Rey sorozatban, amikor kiderül, hogy a legjobb 32 között kivel játszik majd a Real Madrid.

A Real Madrid lehetséges ellenfelei a Copa del Rey 2019/2020-as kiírásában: Ebro, Ibiza, Badajoz, Badalona, Cultural Leonesa, Recreativo de Huelva, UD Logrones és Unionistas de Salamanca. A holnap délutáni sorsolást a spanyol labdarúgó szövetség központjában tartják majd, mind a nyolc lehetséges ellenfél a Segunda Division B bajnokságban játszik, ez a spanyol harmadosztálynak felel meg.

A legjobb 32 között egy mérkőzést játszanak egymás ellen a csapatok, a Real Madrid január 21-én, 22-én vagy 23-án játszik majd leendő ellenfelével. A Real Madrid biztosan idegenben fog játszani, és ha ezen a meccsen nyerni tudnak, akkor a nyolcaddöntőn egy héttel később játszanak majd. A torna negyeddöntőit február ötödikén rendezik majd, és az oda-visszavágós elődöntőn február 12-én és március 4-én játszanak majd a kvalifikált csapatok. A Copa del Rey idei kiírásának fináléját április 18-án játsszák majd – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala.

Teljes menetrend