Fejléc kép
Fórumajánló
Valverde: “Nem volt helyes szabálytalankodnom, de nem tehettem mást”
2020-01-13 10:53 d.gergo realmadrid.com
Valverde: “Nem volt helyes szabálytalankodnom, de nem tehettem mást” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - döntő 2020 JAN 12 (vasárnap) 19:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 0-0 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 0-0Büntetők eredménye: 4-1

A mérkőzés legjobbjának választott Fede Valverde is nyilatkozott az Atlético Madrid elleni Spanyol Szuperkupa döntő után. Az uruguayi játékos 115 percet játszott a finálén, mikor kiállították egy taktikai szabálytalanság miatt.

“Nagyon boldog vagyok. Igyekszem az edzéseken is odatenni magam, és küzdeni azért, hogy minden jól menjen a pályán is. Köszönöm ezt a díjat. Ki kell hangsúlyoznom viszont a csapattársaim erőfeszítéseit is, azokét is akik ma nem játszottak, mert szurkoltak nekünk és tanácsokkal láttak el minket a szünetekben”.

Nagy bejelentés
“Élvezem az élet összes pillanatát, mind szakmai, mind személyes tekintetben, szeretném megragadni ezt az alkalmat arra is, hogy bejelentsem: apa leszek”.

Kiállítás
“Nem kellett volna ezt csinálnom, bocsánatot is kértem Moratától. Ez volt az egyelten dolog, amit tehettem, mert nagyon gyors játékos. Örülök neki, hogy megnyertük a trófeát, de ezen az eseten még mindig rágódom, mert nem volt helyes ezt tennem”.

A csapattársak támogatása
“A csapattársaim kiálltak mellettem, de számomra szomorú pillanat volt a szabálytalanság és kiállítás. Emberhátrányban hagytam a csapatot, de ők mégis támogattak engem. Simeone is odajött hozzám, és mondott valamit, amit nem fogok elismételni, de köszönöm neki is”.

Teljes menetrend