Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-14 20:49 e.gergo ojogo.pt
A Benfica érdeklődik Mariano iránt, a Madrid egy feltétellel engedné csak el Átigazolási hírek

Portugál lapértesülések szerint a Benfica csapata kölcsönvenné Marianót a szezon végéig. A klub értékes játékidőt kínál a játékosnak, a Real Madrid pedig (egy feltétellel) nyitott a tárgyalásokra.

A portugál O Jogo úgy értesült, hogy a Benfica szívesen kölcsönvenné Mariano Díazt a szezon végéig, amire a Real Madrid nyitott is lenne, abban az esetben, ha a Benfica átvállalná a játékos fizetésének egy részét – Mariano szezononként négymillió eurót tesz zsebre a spanyol fővárosban. A portugál alakulat nemrég adta el Raul de Tomas-t az Espanyolnak, és új támadó után kutatnak, és úgy tűnik a keresésnek már vége is, miután a Real Madrid beleegyezne a mellőzött Mariano kölcsönadásába.

A Real Madrid egy feltételt szabott csak a transzferhez, mégpedig hogy a Benfica fizesse ki Mariano maradék fél szezonra járó bérét. Másik opció lehet még a portugál csapat számára, hogy Mariano lejjebb ad a fizetési igényéből, ám ennek nem sok esélye van. Ezen kívül természetesen ott van még a játékos döntése is, Mariano pedig egyelőre úgy tűnik, megelégszik jelenlegi helyzetével. A támadó a 2019/2020-as szezonban összesen kétszer lépett pályára, mindkét alkalommal csereként – 44 játékperccel a lábában keresett tehát közel kétmillió eurót a szezonban a Real Madrid keretének tagjaként, amit a mostani jelek szerint teljesen rendben is talál a játékos – a spanyol AS napilap ki is fejtette, hogy Mariano miért maradna inkább.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend