2020-01-15 08:54 Daveko managingmadrid.com
Hakimi: Dortmund vagy Madrid? Átigazolási hírek

A marokkói védő az előtte álló fontos döntésről beszélt.

A Real Madrid játékosa, Achraf Hakimi jelenleg a Borussia Dortmund kölcsönjátékosa. A játékos a Ruhr Nachrichtennek beszélt a spanyol fővárosba történő lehetséges visszatéréséről. Mivel kölcsönszerződése a szezon végén lejár, a kérdés egyre aktuálisabb.

“A szívem félig a Dortmundé, félig a Real Madridé” – mondta Achraf, aki a Bundesligában eltöltött két szezonja során Európa egyik legjobb jobbhátvédévé nőtte ki magát. Papíron egyszerűnek tűnik a döntés: a Real ragaszkodni fog a marokkói hátvéd maradásához, mivel elég érettnek tűnik ahhoz, hogy Dani Carvajallal küzdjön a kezdőtagságért. Alvaro Odriozola teljesítménye egyértelműen csalódást keltő volt Madridban töltött két szezonja során, távozásával pedig a klub biztosíthatja Hakimi helyét a keretben.

A fiatal marokkói azonban úgy nyilatkozott, neki is döntést kell hoznia jövőjét illetően. “Még hat hónap van hátra a szezonból, ami rengeteg mérkőzést jelent. Végül én leszek az, akinek döntenie kell. Miért lenne előnyös számomra a Dortmund? Mi várhat rám Madridban?” – nyilatkozott.

Úgy tűnik, a játékos nem teljesen biztos a Madridban rá váró jövőt illetően. Kétségtelen, hogy a Dortmund stabil kezdőként számít rá, Zidane viszont aligha tudja neki garantálni ezt a szerepet. Hakimi mindenesetre bebizonyította, a Real Madridnak érdemes meggyőznie őt a spanyol fővárosban maradásról.

Militão szerdán debütálhat 2019.08.04. 16:19
Teljes menetrend