2020-01-15 21:07 d.gergo rfef.es
Hivatalos lett Valverde eltiltásának mértéke Sérülések, eltiltások

Fede Valverde a Spanyol Szuperkupa döntőjében, a hosszabbítás utolsó perceiben szabálytalankodott Moratával szemben, amiért a játékvezető kiállította őt.

A spanyol labdarúgó szövetség hivatalos közleményt adott ki a Spanyol Szuperkupa fináléjában történt esetek következményeiről, a lista persze nem volt hosszú, egyedül Valverde piros lapja, valamint annak büntetése szerepelt. Az uruguayi középpályás egy mérkőzéses eltiltást kapott a taktikai szabálytalanságért, ami könnyen lehet, hogy “megnyerte” csapatának a Spanyol Szuperkupa trófeáját.

Valverde így a Sevilla elleni hétvégi bajnokit lesz kénytelen csak kihagyni, ami persze önmagában is elég fejfájást okoz Zidane-nak. A Sevilla Lopetegui irányításával a labdabirtoklásra építi taktikáját, a szombati meccsen pedig ezt ellensúlyozandó aztán lehet, hogy négy középpályás játszik majd: Casemiro, Kroos, Modric és Isco kerülhet majd a kezdőcsapatba, míg elől Rodrygo és Benzema játszhat.

A Sevilla elleni mérkőzés a spanyol bajnokság huszadik fordulójában január 18-án, szombaton délután 16:00-kor kezdődik majd.

Militão szerdán debütálhat 2019.08.04. 16:19
Teljes menetrend