Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “A statisztikákat soha nem nézzük”
2020-01-17 16:15 d.gergo sevillafc.es
Lopetegui: “A statisztikákat soha nem nézzük” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2020 JAN 18 (szombat) 16:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

A Real Madrid elleni mérkőzés előtt a Sevilla trénere, Julen Lopetegui is nyilatkozott.

Készülés a meccsre
“Izgatottak vagyunk, és tele ambícióval. Jó meccset akarunk játszani, és meg akarjuk szerezni a három pontot. Egész héten erre a mérkőzésre készültünk, és meg akarjuk mutatni az erősségeinket a pályán, a gyengeségeinket pedig visszaszorítani. Jól ismerjük a Real Madridot és nehéz helyszínre megyünk, de ez nem vesz el a lelkesedésünkből, harcolni akarunk a győzelemért”.

A számok tükrében: Real Madrid – Sevilla

Előzetes a statisztikák szerelmesei számára.

Madridi múlt
“A játékosok lesznek a középpontban, nem pedig én. Lehet hogy szokás üdvözölni egy korábbi edzőt vagy játékost, nem tudom, de a meccsen lesz a hangsúly, és azon, hogy a játékosok hogyan teljesítenek. A statisztikákat soha nem nézzük, arra összpontosítunk, hogy magabiztosak legyünk a pályán egy olyan ellenféllel szemben, akik nagyon jó formának örvendenek most”.

Hiányzók
“Néhányan nem lehetnek velünk sérülés vagy eltiltás miatt. Azok a fontosak minden meccsen, akik ott tudnak lenni, mert az ő kezükben van, hogy milyen meccset játszunk. Vannak körülmények, amiket nem tudunk befolyásolni, és bízunk azokban a játékosokban, akik most keretben vannak a meccsre”.

Teljes menetrend