Fejléc kép
Fórumajánló
MARCA: Ramos ott lehet a Sevilla ellen
2020-01-17 13:06 d.gergo marca.com
MARCA: Ramos ott lehet a Sevilla ellen Spanyol Bajnokság

A Spanyol Szuperkupa döntőjét szinte teljes egészében bokasérüléssel lejátszó Sergio Ramos a MARCA szerint bevethető lesz a holnapi, Sevilla elleni összecsapáson.

Az előzetes hírek alapján a Real Madrid csapatkapitányának tíz-tizenöt napot kellett volna kihagynia a döntőn összeszedett bokasérülése miatt, de szigorú edzéstervet követve ma már a csapat többi tagjával tudott edzeni. Hacsak nem jön egy visszaesés az utolsó pillanatban, Ramos ott lehet a pályán a Sevilla ellen – számol be a MARCA.

A spanyol napilap kitért Karim Benzema és Luka Jovic állapotára is, akik szintén bevethetőek lesznek kihagyásuk után. A sérültek listáján így Eden Hazard és Marco Asensio maradtak ott, Fede Valverde pedig eltiltás miatt nem lesz bevethető a Sevilla elleni bajnokin. A Real Madrid mai edzésének képeit ide kattintva tekinthetitek meg.

A Real Madrid – Sevilla mérkőzést a Spíler 2 fogja élőben közvetíteni, szombaton délután 16:00-tól. A sérültek állapotáról Zinedine Zidane mai sajtótájékoztatójából tudhatunk meg majd többet.

Teljes menetrend