Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-17 14:37 e.gergo as.com
Zidane: „Lopetegui egy jó edző, ezt mindig is bizonyította” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2020 JAN 18 (szombat) 16:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

A Sevilla elleni mérkőzés előtt Zinedine Zidane megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját.

A Sevilla
„Nem szabad változtatnunk semmin. Meg kell tartanunk a hozzáállásunkat, nem fogunk megváltozni, amiért megnyertük a Spanyol Szuperkupát. Jól dolgozunk és jól mennek az edzések is. Hosszú a szezon, és szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Egy nehéz ellenféllel játszunk holnap, a Sevilla azért fog jönni, hogy jó meccset játsszon, a győzelmet akarják ők is. Összpontosítanunk kell majd. Tudjuk, hogy összetett meccsünk lesz egy nehéz ellenféllel szemben”.

Szuperkupa győzelem
„A Szuperkupa győzelem is egy elismerés, egy elért cél. Fontos trófea volt számunkra, és sikerült is megnyernünk. Fontos, hogy ebben a szellemben folytassuk a szezon végéig. Tudjuk, hogy nehéz év vár ránk, de tovább kell írnunk a klub történelmét”.

Sorfal
„A bajnokság egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani, és összpontosítanunk kell majd, ha jó meccset akarunk játszani. Nem fogom elmondani, hogy mi a tervem a meccsre. A sorfaltól függetlenül a kezdő sípszó elhangzása után a Sevilla is meg akarja majd nyerni a meccset. A sorfal egy hagyomány, és örömmel elfogadjuk, ha emellett döntenek. De ők is csak a meccsre fognak összpontosítani. Nekünk is arra kell gondolnunk, hogy mi lesz a meccsen, és nem azon, hogy mi lesz a meccs előtt”.

Benzema és Ramos
„Minden játékos játszani szeretne, és az a legfontosabb, hogy mindenki felkészült legyen. Nem tudok most semmit mondani róluk, de reméljük, hogy mindenki bevethető lesz majd. Holnap meglátjátok. „.

Iker Casillas, mint a labdarúgó szövetség elnöke?
„Nem tudok Iker terveiről, de a legjobbakat kívánom neki. Viszont nem tudok hozzászólni ehhez a témához”.

Lopetegui
„Lopetegui egy jó edző, ezt mindig is bizonyította. A Real Madrid előtt és után is. A Madridban töltött idejéről nem tudok nyilatkozni, de ebben a szezonban is bizonyítja, hogy jó szakember”.

Mariano és Brahim
„Nem mondhatom el nektek, hogy mikről beszélgetünk. Tudják, hogy mi a helyzet, beszéltem velük. Az a fontos, hogy milyen kapcsolatot ápolok a játékosaimmal. Jelenleg a keret tagjai, és csak ez számít”.

Courtois
„Courtois az elejétől kezdve megmutatta, hogy nagyszerű kapus, mindig is a világ legjobbjai között volt. A nehéz pillanatok után is képes volt folytatni, dolgozott és nem adta fel. Ő is tudja, hogy mire képes, és kijött a hullámvölgyből”.

Valverde menesztése a Barcelonánál
„Sajnálom őt. Amikor olyan csapat edzője vagy, mint a Barcelona vagy a Real Madrid, akkor tudod mivel jár ez a munka. Elveszítesz néhány meccset, és sok kritikát fogsz kapni. Csak annyit tehetsz, hogy beleadsz száz százalékot. Sajnálom a távozását. Mindannyian megtesszük edzőként, amit csak tudunk. Aztán az újságok írhatnak akármit, hogy jól végeztük-e a munkánkat, vagy nem. Nem számítok sok változásra a Barcelonánál. Egy versenyképes Barcelonára számítok Setien irányítása alatt is”.

Ramos
„Ismerjük, hogy milyen karakter. Minden meccsen játszani akar, nagyszerű példaképe a klubnak. Holnap meglátjátok, hogy játékra készen lesz-e, vagy sem”.

A Bernabéu
„Jó fogadtatásra számítok holnap a Bernabéuban. Lopetegui edző és játékos is volt a csapatnál, szóval szerintem őt is jól fogadja majd a publikum a meccsen. Remélem jó fogadtatásban lesz része, elvégre a klub embere ő is, játszott is itt”.

Florentino Pérez
„Mindig kifejezem a hálámat felé, amikor csak beszélgetünk, mert ő hozott engem ide. Tizennyolc éve vagyok a Real Madrid családjában, és ez nagy dolog. Minden napot igyekszek maximálisan kihasználni, amit itt töltök”.

Szerencsés edző vagy?
„Szerencsés vagyok az életben, és hálásnak kell lennem mindenért, amit játékosként, edzőként és magánemberként kaptam az élettől. De ezért dolgozom. Persze gondolhatják az emberek azt is, hogy szerencsés vagyok, elfogadom”.

Varane 300. meccsére készül a csapatban
„Jól tudtam korábban is, hogy milyen potenciál van benne, és remélem, hogy így is marad, és ezen felül még újabb 300 meccset lejátszik a Real Madrid színeiben”.

Reinier leigazolása
„A klub mindig tehetségeket keres, a vérünkben van, hogy azt szeretnénk, hogy a legjobb játékosok játsszanak itt, ez nem fog változni”.

A kupameccs végül az Unionistas stadionjában lesz
„Nem változtat semmin, ez lett a hivatalos döntés, és ott fogunk játszani. Van a pálya körül egy futópálya is, de ma nem ezen jár a fejünk. A Sevilla elleni meccse összpontosítunk, utána ráérünk a kupameccsre gondolni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend