Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-20 08:44 ___Samy___ realmadrid.com
17 meccse veretlen a csapat Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid az elmúlt három hónap során nem talált legyőzőre. Ez idő alatt pedig pályára léptek a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Szuperkupán is.

A Blancók kifejezetten jól kezdték meg a 2020-as esztendőt, és már 17 meccse nem kaptak ki. Az idei első hazai találkozón a Sevillát sikerült legyőzni 2-1-re, így továbbra is ott vannak a tabella élén, a Barcelona mellett. A csapat legutóbb a Mallorca ellen szenvedett vereséget, még október 19-én.

Ez idő alatt Zidane csapata a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is veretlen tudott maradni, míg nemrég megnyerték a Spanyol Szuperkupát is. Mindezt úgy, hogy 15 különböző csapattal találták magukat szembe: Galatasaray (2), Valencia (2), Leganés, Betis, Eibar, Real Sociedad, PSG, Alavés, Espanyol, Brugge, Barcelona, Bilbao, Getafe, Atletico Madrid és Sevilla.

Ezen a héten a csapat a Spanyol Kupában is bemutatkozik az Unionistas de Salamanca ellenében, majd a Valladolid vendége lesz a hétvégén.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend