Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-20 09:32 ___Samy___ managingmadrid.com
Arbeloa: „Zidane és a csapat megérdemli az elismerést miután Benzema, Hazard és Bale nélkül is megnyerték a Szuperkupát” Nyilatkozatok

Álvaro Arbeloa, a klub korábbi, saját nevelésű játékosa méltatta Zidane-t és a csapatot.

Arbeloa jelenleg is a klub alkalmazásában áll, mint nagykövet. Az OK Diaro– nak adott egy interjút a tegnapi nap folyamán, melyben nagyon elismerően nyilatkozott Zidane és a csapat jelenlegi teljesítményéről.

„Egy nagyon jó Real Madridot láthatunk. Nagyon jó munkát végeztek a Szuperkupán, és állandósították a jó formájukat az elmúlt hónapokban. A csapat 2019-ben minőségi futballt játszott és nyerni tudtunk Benzema, Hazard és Bale nélkül Szaud-Arábiában. Zidane és a csapat elismerést érdemel emiatt.”

A korábbi játékos aztán beszélt a lehetséges edzői pályafutásáról is.

„Jelenleg boldog vagyok a Real Madridnál betöltött munkám miatt, habár idén meg fogom kapni az edzői licenszemet. Talán az leszek [edző], mert sosem tudhatod mit tartogat a jövő, és felkészültnek kell lenned mindenre. Azonban most boldog és elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal.”

A Real Madrid szurkolói tábora folyamatosan gyarapszik, ennek pedig Arbeloa is szemtanúja lehetett Szaud-Arábiában.

„Érzékelhető a Real Madrid felé érkező szeretet és támogatás, amit a szurkolóktól kapnak. Nagyon erősek vagyunk más országokban, és soha nem szoktam hozzá a Real Madrid nagyságához. Most hogy ezt a másik oldalról is láthatom, észre tudom venni, hogy mire képes ez a klub. Mindannyian ismernek téged és mosollyal az arcukon üdvözölnek. Ehhez soha nem fogsz hozzászokni,” mondta Arbeloa, aki beszélt a közelgő Portó elleni öregfiúk meccsről is.

„Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a Real Madrid alapítványának országon belüli és világszerte végzett munkájára, ami több, mint 80 országban van jelen és több, mint 100.000 embernek segít. A szurkolók olyan nagyszerű játékosokkal fogják élvezni a mérkőzést , mint Kaká, Roberto Carlos, Morientes vagy Deco.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend