2020-01-20 09:05 ___Samy___ marca.com
Ma lehet hivatalos Reinier érkezése Átigazolási hírek

A fiatal brazil tehetség tegnap ünnepelte a 18. születésnapját, így a Real Madrid ma jelentheti be hivatalosan a játékos érkezését.

A Flamengo játékosa, Reinier Jesus tegnap töltötte be a 18-at, így a már korábban megírt hírek szerint a Real Madrid a mai nap folyamán fogja bejelenteni hivatalosan az üzlet létrejöttét. A madridi klub összesen 30 millió eurót fog fizetni, melynek a 80%-a a jelenlegi klubjához kerül, 10%-ot kap a játékos családja, az utolsó 10%-ot pedig a játékos képviselete.

Reinier már a legutóbbi Klubvilágbajnokság idején tisztában volt a Real Madrid komoly érdeklődéséről, hiszen az apja – aki korábban egy neves futsal játékos volt – tudatta vele a hírt.

A játékos még január 10-én és 11-én átesett az orvosi vizsgálatokon a brazil válogatott edzőtáborában. Reinier így már a múlt héten alá is írta a szerződését egy madridi villámlátogatás során.

Tekintettel a FIFA közelmúltbeli figyelmeztetésére, mely a fiatal korú játékosokra érvényes, mind a Flamengo, mind a Real Madrid próbálta minél inkább titokban tartani az átigazolást.

Teljes menetrend