Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-21 09:37 Daveko as.com
Reinier: „A Galaktikusok óta madridista vagyok” Nyilatkozatok

A Real Madrid legfrissebb szerzeménye a spanyol AS-nek adott interjút.

Reinier Jesus valóra váltotta álmát azzal, hogy ahhoz a csapathoz igazolt, akiket már kisgyerekként is figyelt. A 18 éves középpályás Rio de Janeiroban adott interjút az AS-nek, a beszélgetés során Zidane, Raúl és Benzema is szóba került, valamint a madridistáknak is üzent.

2018 márciusában még belépőt kellett fizetned a Bernabéuban. El tudtad képzelni akkor, hogy nemsokára már a klub játékosa leszel?

Minden gyerek álma, hogy egy ilyen hatalmas klub játékosa legyen. Amikor a Bernabéuban jártam, elképzelni sem tudtam azokat az eseményeket, amik az azt követő hónapokban vártak rám. Ahogy azt sem, hogy beteljesíthetem az álmomat.

Hogy szereztél tudomást a Madrid érdeklődéséről?

A Klubvilágbajnokság ideje alatt kezdődtek az események. A családom és az ügynököm meglátogatott a hotelben, ahol mindent elmondtak. Egyszerre voltam nagyon meglepett és nagyon boldog.

Spanyolországban a sajtó beszámolt arról, hogy elkezdted követni a Real Madridot és néhány játékosát Instagramon. Ezzel akartad finoman tudomásukra hozni, hogy csatlakozni szeretnél hozzájuk?

Nem, semmi ilyesmi szándékom nem volt. Mindig is sok játékost követtem, különböző csapatokból. A Madridot, és remek játékosait pedig szintén régóta követem.

Kisfiúként is a Real volt a kedvenc csapatod?

A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, ami mindig nagyszerű játékoskerettel rendelkezett. Apukám kisgyerekkorom óta arra ösztönzött, nézzem a meccseiket. A Galaktikus-éra óta madridista vagyok. Nagyon fiatalom el kezdtem el követni őket a jelenlegi, 4 BL-címet nyerő csapatig.

Spanyolországban olyan játékosként írnak le, aki szerény körülmények között nőtt fel Brazíliában. Milyen volt a gyerekkorod?

A szüleim gondoskodtak róla, hogy a testvéreimmel sose nélkülözzünk. Édesapám futsal-világbajnok volt Brazíliával. Egy utcánkhoz közel eső focipályán kezdtem el játszani. 11 évesen hagytam el Brazíliavárost, hogy Rio de Janeiroba költözve profi váljon belőlem. Édesanyám és a testvéreim kezdetben Brazíliavárosban maradtak. Később amikor világossá vált, hogy a dolgok jól mennek, ők is Rióba költöztek, ahol jobb körülményeket engedhettünk meg magunknak.

Ki a példaképed a labdarúgás világában?

Kettő van: Zidane és Kaká.

Hogyan fogsz reagálni, mikor először találkozol majd Raúllal, aki az edződ lesz; és Zidaneal, akihez korábban hasonlítottak?

Mindketten a futball igazi nagyjai, a pályán és azon kívül egyaránt történelmet írtak a Real Madriddal. Amikor majd találkozok velük, mindent meg fogok tenni azért, hogy a lehető legtöbbet tanuljam tőlük.

Kivel várod leginkább a közös játékot?

Benzemával. Nagyon kedvelem a játékát, nagyon jól megérti magát a csapat többi tagjával.

Milyen lenne az álomdebütálás számodra?

Szeretnék gólt szerezni vagy gólpasszt adni. Ez a cél hozott Madridba. Ugyanakkor tudom, hogy még hosszú út áll előttem.

Szeretnél-e üzenni valamit a Real Madrid szurkolóinak az AS-en keresztül?

Sziasztok madridisták! Reinier vagyok Brazíliából, most töltöttem be a 18-at. Szeretnék a Madrid történelmének része lenni. Mindent beleadok, hogy segítsem a világ legjobb klubját. Ígérem, számíthattok rám. ¡Hala Madrid y nada más!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend