Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Mindent beleadunk a kupameccsen is”
2020-01-21 17:09 Tromposch Ádám
Zidane: “Mindent beleadunk a kupameccsen is” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Real Madrid szerda este csatlakozik a Spanyol Kupa küzdelmeihez, ahol első ellenfele a 3. ligás Unionistas de Salamanca csapata lesz. Zidane a mérkőzés előtt beszélt a kupa jelentőségéről, és a klubot érintő aktuális kérdésekről is.

“Maximálisan koncentrálunk erre a meccsre. Tudjuk, hogy ez egy fontos sorozat, készen állunk a holnapi mérkőzésre. Mindent bele fogunk adni ezért a trófeáért is. Egyértelmű a kupa fontossága is számunkra.”

“Mindenki játszott már rosszabb minőségű talajon, van már tapasztalata a játékosoknak, sok nehézséggel néztünk már szembe. Mentális és a sport szempontjából is készen állunk mindenre, és tudjuk, hogy hol fogunk játszani. Ez egyáltalán nem újdonság számunkra. Azért vagyunk itt, hogy tegyük a dolgunkat, ezért mindig készen kell állnunk. Ismerjük a helyzetet és az ellenfelet, de az a kötelességünk, hogy készen álljunk az ilyen kihívásokra.”

Az újfajta lebonyolítási rendszer

“Franciaországban is ezt a rendszert alkalmazzák, egy meccsen dől el minden. Most már Spanyolországban is ez a helyzet, mi pedig elfogadjuk ezt.”

James és Bale

“Mindketten normálisan edzettek, készen állnak az utazásra és a játékra.”

Reinier

“Reinier a Real Madrid játékosa, ő jelenti a jövőt. Még nem dolgozott velünk, és lépésről lépésre kell haladni vele. Ő egyértelműen a jövőt jelentheti nekünk, ha megérkezik, akkor a Castillában kezd majd. Nagyon technikás játékosról van szó, ez a fő erénye.”

Odriozola

“Távozhat, de még semmi sem hivatalos. Várjunk még egy kicsit, aztán meglátjuk. Nem fogok eltávolítani egy játékost, és mást hozni a helyére. Remek keretünk van már így is.”

Vallejo visszatérése

“Meglátjuk. Még semmi sem tisztázott.”

Erősítések januárban

“Nem hiszem, de bármi megtörténhet. Februárig nyitva a piac, igaz ez a távozókra és az érkezőkre is.”

Zidane mint Mbappé példaképe

“Most ő a példa. Mindannyian példaképek vagyunk azoknak, akik fociznak. Néhány szerették a játékomat, és szerencsés vagyok, hogy sokaknak példakép lehettem.”

Teljes menetrend