Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-23 10:00 ___Samy___ marca.com
Jesus Vallejo a Granada játékosa lesz Átigazolási hírek

Jesus Vallejo is elhagyja jelenlegi csapatát fél év után, a megfelelő játékidő reményében. Ez pedig már nem az első ilyen eset ebben az idényben.

A Real Madrid Jesus Vallejót tavaly nyáron kölcsönadta a Wolverhampton Wonderersnek, mivel Madridban csak elvétve játszott, többek között a sérülései miatt is. Azonban Angliában a védő szinte alig játszott, így most ismét Spanyolországban próbál szerencsét.

Vallejo a nyári távozása óta csupán csak 7 mérkőzésen kapott lehetőséget és összesen 612 percet töltött a pályán. Legutóbb október 30-án lépett pályára egy ligakupa mérkőzésen. Akkor 2-1-re kaptak ki az Aston Villától.

Nuno Espirito, a csapat edzője így fogalmazott a játékosával kapcsolatban: „Tisztázzuk. Jesus talán távozni fog, mert játszani szeretne. Ez az igazság.”

„Voltak olyan pillanatok mikor jól teljesített és voltak olyanok, mikor nem játszott jól. Vallejo esetében ez a helyzet. Nyilvánvaló, hogy ez nem működött.”

Vallejo júniusig a Granada csapatát fogja erősíteni. Ezt követően fognak arról dönteni, hogy tagja lesz-e Zinedine Zidane csapatának, vagy ismét kölcsön adják valahová.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend