2020-01-23 09:02 ___Samy___ realmadrid.com
Valverde: “A legfontosabb dolog, hogy ott vagyunk a következő körben” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Az Unionistas elleni mérkőzést követően Valverde, Areola és Nacho állt a sajtó munkatársainak a rendelkezésére. Alább az ő értékelésüket olvashatjátok.

Valverde

“Nyerni szerettek volna és a szurkolóik szintén élvezték a ma estét. Keményen harcoltak és időnként nem játszottunk briliánsan, mint ahogy szerettünk volna. Azonban a legfontosabb dolog, hogy ott vagyunk a következő körben. Játszanod kell és jó érezned magad, nem számít milyen pályán teszed ezt. Bale kapott egy rúgást, remélem hamar rendbe jön.”

Areola

“Örülünk az eredménynek, hogy megnyertük a mérkőzést és, hogy bejutottunk a következő körbe. Felkészültnek kellett lennünk és koncentrálnunk kellett, hogy beleadjunk mindent, és pontosan ezt is tettük. Az Unionistas fokozta a nyomást a második félidőben, ami miatt gólt is kaptunk. Viszont megőriztük a koncentrációt és éltünk a lehetőséggel.”

Nacho

“Örülünk, hogy ott vagyunk a következő körben. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de a csapat jó formában volt az egész mérkőzés során. Kötelességünk volt eljönni ide, nyerni és jó eredményt felmutatni, mert nem könnyű ilyen pályán játszani.”

“Koncentráltan és agresszíven kellett pályára lépnünk egy olyan csapat ellen, amely javuló formát mutat és nagyon motivált. Olyan mérkőzésen csináltuk jól a dolgokat, amely az emberek szerint könnyű, de egyáltalán nem volt az. Mindenhez alkalmazkodnunk kell és a koncentrációnkat egyik mérkőzésről a másikra kell átvinnünk.”

Új lebonyolítási rendszer

“A nézőknek jó, hogy csak egy mérkőzésből áll a párharc, a Kupa nagyon előnyös a számukra. Nekünk mérkőzéseket kell nyernünk, és haladnunk kell előre.”

Teljes menetrend