Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-23 08:59 Daveko realmadrid.com
Zidane: Mindenki tisztában van a csapaton belüli helyzetével NyilatkozatokSpanyol Kupa

Zinedine Zidane a Las Pistas del Helmántico sajtószobájában válaszolt a feltett kérdésekre, miután csapata biztosította helyét a Spanyol Király-kupa legjobb 16 csapata között.

A mérkőzésről

„Kemény esténk volt egy nehéz helyszínen, szenvedtünk a labda irányításával. Kevés ideig láthattunk szemet gyönyörködtető futballt, a pálya kis mérete miatt nehéz volt a földön járatni a labdát. Elégedettek vagyunk, mert végül sikerült elérnünk kitűzött célunkat, a legjobb 16 közé jutást.”

„Nem okoz gondot számunkra motivációt találni. Nehéz mérkőzés volt egy kis méretű pályán, de tisztában vagyunk a Spanyol Kupa fontosságával. Haladni akarunk előre, és további győzelmeket aratni. A pályán beleadtunk mindent. Amikor egy mérkőzés elkezdődik és tudod, hogy a győzelem a célod, nem kell a motiváción töprengened. Mostantól a következő mérkőzésre összpontosítunk.”

A mérkőzés irányítása

„A pálya adottságai nem segítettek minket. Fegyelmezetten játszottunk, ellenfelünk közvetlenebb stílusát is jól tudtuk kezelni. Megbirkóztunk a lefejelt labdákkal, a letámadásokkal és az ívelésekkel, így az ellenfél nem jutott sok helyzethez. Jó hír számunkra, hogy a régóta pályára nem lépő játékosok is jó teljesítményt nyújtottak.”

Bale

„Kissé kifordult a bokája. Nem tűnik súlyosnak, de mint mindig, most is várjuk meg a vizsgálatot. Emiatt nem tudta folytatni.”

Brahim

„Örülök, mert a góljával nagyban hozzájárult a győzelemhez. Mindenkire számítok, aki pedig sorra kerül arra törekszik, hogy éljen a lehetőséggel. Ezt láttuk az ő esetében is.”

A keretről

„Nem lesz változás. Mindenki tisztában van a helyzetével, a keret 25 játékosból áll. Ha ez változik, akkor meglátjuk. Január 31-ig bármi megtörténhet, de elégedett vagyok a játékosaimmal, a teljesítményükkel és a hozzáállásukkal is.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend